selkäkipua tässä podetaan, kipu senkus yltyy. en kyllä kellekään toivo välilevyn pullistumaa ikinä ja varsinkin jos se painaa iskiashermoa - kipu on melkonen. Yöt on ikäviä kun pienikin asennonvaihdos tuottaa ihan hlvtillisen kivun ...

Eli meille ei mitään sen kummenpaa ole tapahtunut. Koirat on olleet terveitä ja sovussa.

16708496_10155644202284057_7947953804990

Annin kanssa oltiin Lahdessa stabien 10-vuotis club-showssa. Tuomarina oli hollantilainen Diana Striegel. Diana on ollut tekemässä stabien uutta rotumääritelmää, tai eihän se mikään uusi juttu ole mutta vasta viime vuonna se saatiin käännettyä suomeksi. Näyttely oli lauantaina ja sunnuntaina Diana koulutti ulkomuototuomareita ja mukana oli 5 stabikasvattajaakin. Oikein mukava nainen.

Kerittiin lauantaina käymään Kärkkäisellä ja Puuilossa sillä välin kun näyttely oli käynnissä. Koiria oli ja tuomari tutki kunnolla koirat, kaikki saivat myös kirjallisen arvostelun.

Annin arvostelu:

Nice lady 10,5 years of age and still looking good. Nice type.Good head with good proportions. Nice eyes. Wise expression. Well-set big round ears. Sturdily build body with good angulations in front and rear. Still a good topline. Strong loins. Good chest and forechest. Loves to stand tucked under. Good coat structure. Long feathers. Bushy tail. Still moves very well with correct tail set.

Excellent. 

Anni oli vetskunarttujen kolmas, Annin sisko oli paras!

Kun näyttely oli meidän osalta ohitse, mentiin syömään johonkin kauppakeskukseen Manhattan steak houseen. Ruoka oli tosi hyvää. Tuli pikku yllärinä et kauppakeskus meni kiinni klo 18. Ja Anni parkkihallissa autossa .... Onneks päästivät meidät ravintolasta kauppakeskukseen, siellä me sitten käveltiin tyhjässä kauppakeskuksessa ja etittiin hissiä. Ja sillä sitten parkkihalliin ja mietittiin et mihinkähän me jätettiin auto. Kävikin tuuri et auto oli juuri sen hissin edessä. Siellä Anni makoili rauhassa pimeässä parkkihallissa ;). Oli kiva reissu ja Pekka jaksoi hyvin olla mukava valittamatta - kepoainesta siis ;) Olihan se Pekalle jo toinen näyttely elämänsä aikana, ensimmäinen oli Hesan voittaja-näyttely.

Parin viikon päästä on Annilla Korpilahden näyttely mut saapi nähdä kuinka käy jos selkä ei ala parantua. Onneksi poissaolo ei sitten kirpaise kun maksoi vain käsittelymaksun, 10-vuotiaat kun pääsee muuten ilmaiseksi.

Ensi viikon olenkin lomalla ja suuntaan koirien kanssa Kiuruveelle, toivottavasti ilmat ovat aurinkoiset ja selkä siinä kunnossa et voi paljon olla ulkona!