Käytin pennut keskiviikkona eläinlääkärissä.Hienosti olivat autossa, alkumatkasta kuului vähän vinkunaa ja sitten se loppui. Kenenkään ei tehnyt edes huonoa ja olihan tämä jo heidän 3:s autokyytinsä ;). Kaikki pennut olivat terveitä ja jätkälläkin molemmat kivekset laskeutuneet. Sirut saivat myös. Meni sirutuksen paperihommat ihan paperille, kasvattaja ei voinut niitä omakoirassa ilmoittaa koska emä on minun nimissäni. Joten ell kirjoitti sitten sirut kennelliiton pentupaperiin jonka tulostin netistä, nytpä tiedän nimetkin. Heh, tuosta iitasta, joka on siis mun ykkössuosikki, tuli Parfait Amour <3. Sanoin silloin heti Veikolle kun Nessa todettiin tiineeksi että en voi luopua pennusta jonka nimeksi tulee Parfait Amour mutta pakkohan siitä nyt sitten on luopua. Netistä tutkiskelin sirutuksen ja pentutarkastuksen hintoja ja mietin et mitenkähän kallista tuokin on mutta maksoi vain 177.- yhteensä. Edullinen paikka tuo Keuruun eläinklinikka ja hyvä. Onneksi löysin sen ettei tarvi Tampereelle asti ajella.

Olin ottanut keskiviikon vapaaksi töistä sillä ell-käynnin jälkeen meille tuli kasvattaja-Anita, pentujen isän omistaja-Minna sekä Minnan sisko Sanna jolle menee tuo merkkarinarttu. Minna teki pennuille pentutestauksen, hän on monesti nähnyt sen omille pennuilleen tehtävän joten testaus kävi häneltä kuin leikki. Pentutestaus myös kuvattiin ja minä toimin kirjurina. Kukaan pennuista ei pelännyt mörköä, merkkari jopa yritti retuuttaa sitä. Ketään ei myöskään pelottanut kova ääni. Olenhan sen itsekin huomannut että eivät ääniarkoja ainakaan ole. Eivät kiinnitä huomiota edes siihen kun Nessa haukkuu olkkarissa ohi kulkevaa koiraa.

Keskiviikkona otin sitten myös päikkärit, en tiedä kun väsyttää julmetusti koko ajan. Ja kun tulin sitten hyvin nukkuneena makkarista keittiöön, kuka muu mua käveli vastaan kuin poitsu. Hän oli tullut sitten portin yli. No, korotimme porttia niin että se on nyt 60 cm mutta poika tuli sieltäkin yli illalla. Hän osaa erinomaisesti kiivetä takajalkojen kynsiä apuna käyttäen. Yöksi oli sitten pakko tehdä niin että portti jäi auki mutta ovi laitettiin kiinni. Pikkuisen he napisivat tuota asiaa mutta tapansa mukaan nukkuivat hyvin yönsä, tai eiväthän he nuku koska tarpeilla täytyy käydä mutta ovat hyvin hiljaa yöllä. Aloittavat vinkunan vasta kun kuulevat että joku liikkuu aamulla.

Olen siis keskiviikkoillasta saakka päästänyt pennut aina noin tunniksi muuallekin taloon paitsi makkariin. Annin olen myös laittanut makkariin siksi aikaa koska hän tykkää vähän komentaa pentuja ja Nessa ei tykkää sitten taas siitä. Heti kun portin aukaisee niin pennut sinkoavat sieltä juosten.

Sunnuntaina onkin sitten se päivä kun 2 pentua lähtee maailmalle, mun iita ja poitsu. Maanantaina lähtee merkkarinarttu ja tummablondinarttu jää vielä hetkeksi odottamaan omaa kotia. Ja jos ei Hyvää kotia hänelle löydy, hän saa jäädä lapsuudenkotiinsa. Hän on hyvin kaunis ja nenänkäyttö on nyt jo mahdotonta. Hänen täytyy kyllä ehdottomasti päästä kotiin jossa käytetään näyttelyissä ja harrastetaan. Kaikkihan nuo pennut ovat varmasti hyviä harrastuskoiria.

Loppuun sitten kuva pennuista ja jokunen videon pätkä.

kullat2-normal.jpgkullat1-normal.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=MEQyIeKallU

https://www.youtube.com/watch?v=tv-iyfHoWYc

https://www.youtube.com/watch?v=6lEE_3EK_68

https://www.youtube.com/watch?v=ymjKhmLdFJU