Se alkoi sitten äipällä loma - todella upeeta. Muutama työhomma täytyy käydä vielä hoitamassa ens viikolla - tässä ihmisessä kun on se vika että on liian tunnollinen ....

Viikko on mennyt siinä että äippä on ollut liian väsynyt ja painanut hommia urakalla :). Ja helle ei todellakaan ole helpottanut hommaa, joten koirat ovat päässeet vain pikkulenkeille - osittain Nupun takiakin. Ei viitsi neitosta kiusata. Tänään tuli vähän sadettakin ja ilma viileni joten ehkä huomenna jo vois käydä pidempää lenkkiä.

Nuppu on voinut edelleen hyvin. Mä räplään sen kylkiluita ja lonkkaluita koko ajan ja tuntuu että olisko pikkuisen tullut neitoselle painoa tai sitten ei .... Joka tapauksessa neiti on voinut mahan puolesta hyvin. Nuppu on muuten todella ovela tyttö. Yhtenä päivänä Milja ja Manta alkoivat kahvipöydässä nahistella, Nuppu istui hieman kauempana pöydästä. Tytöt jatkoivat nahistelua ja yllättäen huomasin kuinka Nuppu alkoi tulla lähemmäs tyttöjä koko ajan. Ja kun tyttöjen nahistelu yltyi toistensa tönimiseksi, niin Nuppu käytti tilaisuuden hyväkseen ja nappasi tyttöjen pullat pöydältä. Kerta kaikkiaan niin hieno ja ovela veto että en voinut kun hymyillä. Siitäs naisenalut saivat lapsellisuudestaan koston Nupulta!

Anni on nyt käynyt 2 kertaa hakutreeneissä. Sunnuntaina otettiin pelkkää makkararinkiä. Annihan heti pörhisteli maassa istuville tyypeille ja meni pitkin takajaloin hakemaan namia hyvin arasti. Yllättävän äkkiä hoksasi et nää onkin hyviä tyyppejä ja niillä on nakkia! Se treeni oli siinä sitten, itselle jäi hyvä mieli. Tiistaina oli seuraavat treenit ja otettiin jälleen makkararinkiä. Nyt Annilla oli jo tosi kova hinku maassa istuvien luokse :). Blokkasi heti uuden maalimiehen sieltä ja häntä alkuun aristeli mutta se meni ohitse äkkiä. Tarjosi maalimiehen luona maahanmenoa ja istumista kun maalimies lopetti nakin syötön Vapaa-sanaan ja toinen huuteli Annia nimeltä. Ens kerralla sitten maalimies saakin sitten mennä kauemmaksi metsään. On se kumma et vaikka olin niin sairaan väsynyt työpäivän jälkeen niin hakumetsässä väsymys haihtui heti. Hakutreenit kesti peräti 22.30 asti Silmänisku. Meillä on kyllä upea hakuporukka ja Susanna ja Tarmo huolehtivat aina kahvituksesta - siitä heille iso kiitos! Kyllä olen monesti ajatellut kuinka tylsää mulla olisi jos en olisi Nuppua hankkinut ja sitä kautta uponnut koiraharrastuksen upeaan maailmaan. Ja iso kiitos työnantajalle että saan lainata firman autoa nyt kun oma on rikki.

Koirat ovat hoksanneet että pihassa on rappusten alapään kivetyksessä kasvamassa metsämansikoita. Neidit ovat syöneet kaikki mansikat, ovat niin kovaa herkkua että sen paikan ohitse ei pääse ennenkuin neitoset ovat tarkastaneet löytyykö kypsiä.