Tänään Anita (kasvattaja) ja Riitta (Nessan isän omistaja) tuli meille aamusella, itse olin Pirkkalassa. Meillehän voi tulla noin vaan kun Nessa ottaa aina häntä paukuttaen vastaan ;). Samalla oli sovittu et iltapäivällä tulee pennun katsojat Jämsästä kun Anita kerta täällä päin oli. Lähdin töistä vähän aikaisemmin niin kerkisin itsekin perheen nähdä ja oikein oli mukavan oloinen perhe! Heillä on ollut hoffi ennenkin joten mistään oudosta rodusta ei ollut heille kyse. Ja niin he sitten tuohon mun itku-iitaan ihastuivat ;). Itku-Iita on kyllä mun lellikki ja varmasti hyvä valinta lapsiperheeseen. Tosin luonnetta näissä pennuissa kaikilla tuntuu olevan kuten äidilläänkin oli pentuna. Nessa oli ottanut perheen vastaan ilomielin eikä ollut millänsäkään vaikka vieraat ihmiset silittelivät pentuja. Meni vielä imettämäänkin vaikka ihmisiä oli pentulaatikon ympärillä. Ja sitten perheen poika, n. 10 vee, meni potkimaan Nessan kanssa palloa pihalle. En mä jaksa kyllä ihmetellä tuota Nessan luonnetta, miten se voi olla noin luottavainen ja ystävällinen. Kuitenkin siitä löytyy sitä hoffin potkua tarpeen tulleen.

pennut olivat saaneet tänään emonmaito-broitsun jauhelihamuhennosta ja hyvin oli kuulemma maittanut. Jätkäkin oli seissyt tukevasti ja lopettanut vasta kun lautanen oli tyhjä. Iltasella annan uuden satsin. Kyllä mua nyt hemmotellaan, sain tuliaisiksi uuden sauvasekoittimen (ei oo semmoista aikaisemmin). lisäksi Anita toi ruokatelineen jota nyt ei vielä voi käyttää kun eivät siihen yllä. Viikonloppuna voi kuulemma pentulaatikon purkaa! Nyt tarttee vaan peitellä noi muutamat pistorasiat sekä tukkia sohvan taakse menot. Kirjahyllystä vois tietysti myös kirjat nostaa alahyllyiltä pois ;)

tässä eilen kuvattua videoo, pennut koittavat jo juoksennella ja ärhentävät toisilleen oikein tosissaan, varsinkin merkkari ja tumma blondityttö ottavat jo mittaa ja merkkari koitti ottaa toista niskasta kiinni koko suulla ja tapporavistaa.

https://www.youtube.com/watch?v=UfoSzuZBLHM&feature=youtu.be

29072014817-normal.jpg29072014816-normal.jpg29072014815-normal.jpg