Eilen aamupäivällä oli taas hoffien esineruutu- ja hakutreenit. Nuppu oli aivan kiihtynyt autossa ja kun sitä yritin ottaa autosta, ei suostunut edes syömään. Ukot olivat valmiiksi piilossa ja Nuppu aivan vauhkona kiihkosta.... Katin se löysi hieman harhailtuaan mutta Lili joutui huikkaamaan ja sitten loppu olikin helppo juttu. Ja siinä vasta tuli mieleen että unohdin suihkauttaa Nupsulla RR:ää joka auttoi siihen viimeksikin..... Lopuksi Minna tarjoili lämmintä glögiä, pipareita ja suklaata eli oikein onnistuneet reenit :)

Illalla luotin siihen että Anni ei paukkuja pelästy - harhaluulo :( . Kun paukuttelu klo 18.00 jälkeen alkoi, niin Anni oli aivan paniikissa. Otin Resque Remedyn avuksi ja suihkautin pari kertaa kun tyttö ihan tärisi. Nuppu oli aivan rauhallinen eikä kiinnittänyt niihin mitään huomiota mutta ei se Annia rauhoittanut. Tunnin päästä suihkautin pari kertaa lisää ja se jo auttoi. Tyttö pystyi sentäs nukkumaan vaikka läähättikin jonkin verran. Mutta ulos sitä ei saanut. Neiti oli käynyt pissillä klo 16 aikaan ja seuraavan kerran se pissasi klo 06.00. Aamulenkille ei halunnut ensin lähteä mutta onneksi ei kukaan enää paukutellut aamupäivällä joten kummasti se reipastui. Päivällä ajoin sitten sen jäljen. Lunta oli tullut jonkin verran ja Anni lähti kyllä hienosti jäljelle. Sitten alkoivat vaikeudet. Otti jatkuvasti harhahajuja muualta ja ohjaamalla sain sen jäljelle. Ja samperi sitten minä tein virheen kun en katsonut merkkejä, Anni nimittäin otti tiukan hajun ja lähti seuraamaan sitä (ilmeisesti jänis) ja minä perässä. Hetken jäljestettyämme, hokasin että nyt ei olla jäljellä kun ei näy merkkejä. Ei kun takaisin ja merkit olivat aivan hukassa. Lopulta löysin yhden merkin ja tiesin että siinä on kulma. Kulmasti Anni lähti taas jäljelle joka valitettavasti oli väärä ja sitten oltiin aivan hukassa, en löytänyt edes merkkejä.... No ne treenit loppui siihen mutta pakko oli se peuransorkka etsiä, onneksi sekin sitten löytyi jonkin ajan kuluttua. Ensi kerralla teen jäljen kyllä erilaiseen maastoon, tuo on hieman ehkä liian risukkoista.

Iltapäivälenkille mentiinkin samaan paikkaan missä eilen oli oli hakutreenit ja luntakin alkoi sataa. Koirat oli taas niin tohkeissaan uusista hajuista ettei niihin meinannut saada mitään otetta.