Niin se vaan kesä ja syksy meni - huomiseksi jo luvattu lunta.

Vieläköhän kerkiäisi vetää muutamat jäljet - tuppaa vaan nuo viikonloput olla niin täyteen tupattuja. Viime viikonloppuna olimme Muuramessa Glen of Imaalinterrierien ensimmäisessä MH-luonnekuvauksessa, aaveilemassa ja ampumassa. Kuvattiin peräti 16 glenniä! Mukaan oli eksynyt myös 1 dopperi, 1 suomenlapinkoira, 1 snautseri ja 1 käyttölinjainen labbis. Odotin mielenkiinnolla tuota labbiksen kuvausta mutta se oli kyllä tyhjää täynnä - koira nimittäin ei tehnyt mitään ilman lupaa. Se oli kyllä kovasti menossa vieheen perään, etäleikkijälle jne. mutta kun se jäi odottamaan omistajaltaan sitä lupaa. Tosi harmi. Koira oli 2-vuotias joten en odottanut että käyttäytyy noin. Ja MH:ssa juuri kuvataan sitä koiran omaa käyttäytymistä, sen vuoksi on sitä parempi mitä nuorempana koiran käyttää siellä koska silloin se pystyy toimimaan ihan itse eikä odota/turvaudu ohjaajaan kuten vanhemmat ja vuosia koulutetut koirat. Oli kyllä iso pettymys tuo. Tässä tapauksessa omistajalle jäi käteen vain se että koira on hyvin hanskassa.

Meillä koissut ovat päässeet nyt kovasti metsälenkeille, täällä kun on aivan käsittämättömät maastot. Upeita polkuja sinne ja tänne ja mun on parempi kävellä metsäpoluilla kuin asfaltti- tai hiekkateillä. 

Ensi viikonloppuna onkin koirilla taas mukavaa kun nuoriso saapuu kyläilemään. Saas nähdä lähteekö Miika Annin kanssa pupuja etsimään ;)