Sunnuntaina sitten aamusta Riitta ja Arto saapuivat hakemaan poitsua ja Toni ja Jelena iitaa. Ei oikein tuntunut miltään, toki hieman haikealta mutta kun iltasella näin facesta kuvan iitasta uudessa kodissa, pääsi lohduton itku. Tuli ihan hirveä ikävä eikä itkusta meinannut tulla loppua :(. Jone ja Kirsikin tulivat käymään ja katsomaan 2 jäljellä olevaa pentua. Pennut olivat kyllä ihan väsyneitä kun koko aamupäivän oli paljon väkeä eivätkä sitten paljoa jaksaneet touhuta.

Iltasella päästimme sitten merkkarin ja blondin makkariinkin. Ja heillähän oli hauskaa. Ensin he vetivät tuolilta vaatteet alas ja sitten löytyi kiva lelu.

https://www.youtube.com/watch?v=_evHRmAItP4

Merkkari lähtee siis perjantaina ja koska blondille ei oikein hyvää kotia ollut löytynyt, aloimme miettiä Veikon kanssa ihan tosissamme mitä jos hän jäisi kotiin. Hän on todella kaunis enkä halunnut että hän jäisi jonnekin ihan kotikoiraksi, vaikka ei siinäkään mitään vikaa ole mutta häntä täytyy käyttää näytillä. Joten tänä aamuna sitten päätimme että hän saa kodin meiltä. Minä joka olen vannonut etten ota koskaan blondihoffia ;). Nyt meillä on sitten joukon jatkona tämä vara-Iita. Hänestä tuli siis Iita kun "oikea" Iita lähti Jämsään. Tässä siis Hoffen-Haus Purple Angel.

26082014850-normal.jpg26082014851-normal.jpg

Tämä pentu on aivan Nessan näköinen. Ehkä sekin vaikutti. Lisäksi hän on luonteeltaan ihana. Tykkään kovasti.

Nyt sitten hänestä leivotaan jälkikoira. Onneksi mulla on nyt tietotaitoa aloittaa jälki oikein, haetaan tarkkuutta heti ja unohdetaan vauhti eli loppuun ei missään nimessä namipurkkia ahneella koiralla.