Viikko on mennyt vain pitkiä lenkkejä tehdessä. Nuppu on alkanut hakeutua lenkillä jatkuvasti rinnalle - mikä on enemmän kuin hyvä asia. Oliko se nyt maanantai tai tiistai kun lenkille lähtiessä Päivi huuteli autosta ohi ajaessa että mennäänkö yhdessä - no sitten mentiin. Ruusa oli kovasti kasvanut ja oli kiinnostunut Nupusta kovasti mutta Nuppua ei moiset tytöt kiinnosta :( . Muutaman kerran rähähti Ruusalle. Annin kanssa Ruusa olisi kovasti leikkinyt mutta Annia hieman jänskätti "iso" koira. Täytyisi alkaa viedä tuota Annia vähän kentille missä oisi muitakin koiria. Suunnata täytyy varmaan Käyttökoirien treeneihin. No, Päivi kääntyi kesken matkan takaisin - namit loppui ja vähiin ne kävi meilläkin. Mä jatkoin tyttöjen kanssa matkaa. Kun on oikein kova mielikuvitus niin ihan oikeasti luulin että yhden mäen päällä on hirvi .... Kävi aikamoinen tuuli ja sehän siellä sitten heilutteli kuusta sen verran että luulin sitä hirven pääksi ja juu, ihan noin se hirvi kääntelee päätään..... Mietiskelin siinä että mitä teen kunnes huomasin että sieltähän tulee juoksijakin ja "hirvi" vaan on paikoillaan joten eihän se mikään hirvi sitten voi olla.  Kaikenlaista se mielikuvitus teettää :).

Keskiviikkona oli Piskien "paniikkikokous" eli viimeisiä asioita tokoa varten kävimme läpi. Ollaankin sitten Nupun kanssa ekat alossa mikä on enemmän kuin hyvä. Saan tuoda Nupun kotio liikkeittemme jälkeen jotta voin keskittyä talkootyöhön.

Eilen menin yksikseni kentälle treenaan - Piffeillä oli Niihamassa esineruututreenit. Seuraaminen oli kyllä aivan fiasko, koira tuli kuin laiska lehmä perässä ja kun piti istua sivulle, meni maahan. Liikkeestä maahanmeno oli tosi hyvä, samoin seisominen. Luoksetulossa jäi eteen puolen metrin päähän ja käskystä siirtyi sivulle, jätättäen puolisen metriä. Lopulta sain Nupun tsempattua niin että seuraaminen oli aika hyvää, jatkuvaa kehua se vaatii ja kannustusta. Ei tästä nyt kovin hyvällä mielellä tokoileen mennä ....

Tänään meillä olikin sitten Nupun kanssa harvinaista herkkua. Laura ja Miika ottivat Annin mukaansa ja menivät pelloille. Anni oli kovasti jäljestänyt. Miika meinaa ottaa Annin mukaan syksyllä Kainuuseen lintumetsälle - tietysti kesä täytyy siinä asiassa kouluttaa tiiviisti muuten tyttö ei lähde. Enkä antaisi muutenkaan mutta tekee Annille tietysti hyvääkin olla minusta erossa. Ja kesällä meinaan lasten ja koirien kanssa mennä viikoksi Kainuuseen että paikkana se on Annille sitten tuttu. Tulihan siellä viime kesänäkin oltua viikon verran. No, me sitten tänään siis mentiin Nupsukkaisen kaksin lenkille, pitkälle sellaiselle. Loppumatkasta Nuppu oli selvästi väsynyt ja siitä uusi huolen aihe että mistähän tuo sitten johtuu vai onko kunto huono.... Heh, sattui mukavasti kun tulimme yhden "tehtaan" ohitse tuosta. Oltiin jo melkein se ohitettu kun joku mies huutaa että Hei ja uudelleen Hei. Me vaan käveltiin ja sitten se mies huutelee että Mustiii, Mustii. Nuppuhan ei hoksannut että hänelle on asiaa. Sitten se mies alkoi viheltää sillain kun koiralle vihellellään ja sitten Nuppu kääntyi että Are you talking to me? Sain sen kuitenkin mukaani ja naureskelin että olisi tainnut miehellä mennä jauhot suuhun kun olisi huomannut että vanhalle muijalle ja sen koiralle huutelee :)

No, nyt sitten vaan saunaan ja aamulla aikaisin ylös paisteleen buffettiin pullia!