Viikko on vierähtänyt taas aivan kuin ohimennen. Torstaina Nupulla oli jälleen Piffien treenit, tällä kertaa Kari laittoikin meidät yhteistreeniin eli kaikki liikkeet tehtiin yhdessä. Nupulla ei tahtonut tuo liikkeestä seisominen oikein onnistua. Seuraaminen sitä vastoin sujui todella hyvin, tosin hieman Nuppua häiritsi kentän kuoppaisuus joten jalkoihin täytyi välillä katsoa ettei vaikkapa kompastu. Jenni tarjoili Beltzun BIS-pullat mehun kanssa treenien lopuksi :) .

Tänään olin katsomassa Lempäälässä luonnetestiä. Pääedustus siellä oli bortsuilla mutta olipa siellä yksi hoffikin, Säde eli Nerihoff's Abete. Hyvin meni Säteellä, pisteet +144. Iltapäivällä menin koissujen kanssa Niihaman mastolle lenkille mutta lenkki loppui aika lyhyeen kun tuli oja vastaan enkä siitä päässyt yli .... Anni tuli perästä verkon reunan ohitse takapenkille, toivottavasti ei ala harrastaa sitä ihan joka kerta.

Huomenna Annilla on Jyväskylän näytelmät, mennään se H hakeen. Jenni lähtee matkaseuraksi mikä on tosi kiva että on puhekaveri :).

Yksi aamu meillä oli vähän vieraita - 2 jänistä veti rinkiä meidän aidatulla pihalla ..... Pääsivät onneksi omia aikojaan sieltä pois mutta karvat jäi aitaa ....