Pari viikkoa tässä ollut ilman tietokonetta, muuttokin takana joten ohjelmaa on ollut yllin kyllin.

Nessa on siis kotiutunut meille ja hyvin. Anni ei oikein tiennyt kuinka pikkuneitiin olisi pitänyt suhtautua ja välillä yritti alistaa Nessaa sen verran paljon että oli pakko puuttua asiaan. Anni oli myös tosi tarkka omista leluistaan. Nyt nämä ongelmat ovat takanapäin ja tytöt leikkivät riehakkaasti keskenään.

Nessa on kohta 11-viikkoa ja tänään punnitsin hänet pentupiirissä eläinlääkäriasemalla. Neiti painoi 7.9 kg. Olen käynyt pari kertaa tuolla pentupiirissä Nessan kanssa mutta tänään päätin että en sinne enää mene. Siellä on hyvin riehakkaita riisenin pentuja jotka eivät ole Nessalle mieleen. Nessa kyllä leikkisi kiltisti muiden koirien kanssa mutta nuo riisenit vähän pistävät hulinaksi ja kun hoffi nyt ei ole maailman sosiaalisin toisille koirille, niin jääköön nuo tapaamiset pois.

Nessa on käynyt pari kertaa myös Jirkan pentukoulussa. Nessalla on aivan mahtava kontakti!  Jirka yritti vaikeuttaa kontaktia ja veteli ihan Nessan nenän edessä lelua mutta Nessan valinta oli katsekontakti minuun! Jirka totesi että on tää nyt aika naurettavaa ettei saa 9-viikkoiselle pennulle niin paljoa häiriötä että kontakti tippuisi - elämä on täynnä valintoja ja Nessan mielestä minä olen hänelle se paras valinta ;) Onko Nessassa perintönä isoisän puolelta hyvää työkoiraa ..... Toki olen panostanut paljon keskinäiseen luottamukseen ja koska Nessa ei murisi kenellekään esim. luistaan vaan vaihtaa sen mielellään kuivaan leipään, uskoisin että olen onnistunut jonkinlaisen pohjan luomaan.

Tänään yritin ottaa Nessasta vähän liikekuvia kun oli niin hieno auringonpaiste mutta eihän siitä mitään tullut kun neito istuu edessä koko ajan ja tuijottaa :D