tänään olen töitteni lomassa (vaikka kova kiirus onkin) pureskellut viikonlopun antia. Annissa ei mitää moitittavaa, jäljestysvauhti oli just hyvä, reipas kävelytahti joten perässä pysyi hyvin tuomarikin. Aikaa jäljellä meni n. 30 min. Maksimi aika siis sen 45 minuuttia. Pieniä tarkistuksia teki silloin tällöin. Tuo pehmeys näkyi niissä parissa kohtaa jossa jouduin käskyttämään. Haki selvästi multa tukea.

Itselle muistiin ensi viikonloppua varten: paljon paljon enemmän piilomerkkejä sekä aukean paikan merkkejä, purkaminen on helpompaa, muistikirja johon suunnat ylös, mukaan pyyhe ja pesutarvikkeet että voin käydä molempina päivinä saunassa pesulla sillä metsässä tulee ihan oikeasti kuuma ja täyshiki, lisäksi joka paikka on täynnä kaikenlaista töhkää metsästä. Tilasin tänään paremman kompassinkin, aikana tartti googlettaa mistä saa Suunnon kompassin ja kappas, semmoinen löytyi Keskisen Kello ja Koru -verkkokaupasta jossa se oli tarjouksessa 16.- ja ilmainen toimitus postin kautta parissa päivässä. Heti sen tilasin. Tämä kompassi on nyt sama jota käytin viikonloppuna, lainassa Riikalta. Tarttee hommata omat jälkimerkit. Nuo maalatut pyykkipojat eivät oikein kunnolla näy kuiteskaan vaikka Riikka oli sitä mieltä että näkyvät. Ostan siis paljon paljon pyykkipoikia ja laitan niihin omat nauhat kunnolla. Pyykkipoika on kuitenkin helpompi saada puuhun kuin kuitunauha. Jotkut käyttävät punaista hintalappua mutta kuinkahan se mahtaa näkyä ..... Nuo merkkaustarvikkeet saa kyllä koepaikalta mutta moni käyttää omia.

Ja sitten on alettava reenata voittajaluokan jälkeä katkokulmineen. Olen Annilla katkoja tehnyt mutta voittajaluokan katko on kuitenkin melko vaikea. Eli sieni nostetaan kulmassa ylös ja siirrytään 2-5 m, 15 m ja 10 m ennenkuin se lasketaan jälleen maahan. Ei ihan helppo nakki. Tuolla kokeessa eräs englanninspringerspanieli sai voittajaluokasta 49/50 pistettä ja kun kävin koiranetistä katsomassa niin oli koiran eka voittajaluokan koe. Viime kesänä kisannut kaks kertaa avoluokassa ja molemmista 1-tulokset lähelle täysiä pisteitä. Siinä on mies tehnyt kovaa reeniä kun koiralla ei kuitenkaan ikää ole kuin 4 vuotta.

 

 

voij%C3%A4lki_klk.jpg