Kylläpä kannatti kesälomastaan säästää - mannaa tekee ololle tämmöinen syysloma. Varsinkin kun ensi viikolle on vuokrattuna mökki Virroilta. Upea hirsimökki kaikkine mausteineen, järvenrannassa ja vene käytössä . Ja Miikakin sai lomaa ensi viikoksi joten koko nuorisojoukko tyttö- ja poikaystävineen sekä minä koirien kanssa starttaa tiistaina kohti lomaa!

Eilen iltasella eläinlääkäri soitti Viikistä Nupun tuloksista. Haima-arvot olivat hyvät, 157 sillä niiden pitää olla alle 200. Mutta tämä ell oli sitä mieltä että krooninen haimatulehdus neitosella on koska pikatesti sen näytti. Ulostenäyte oli hyvä, ainoastaan jotakin bakteeria oli runsain mitoin mutta sekään ei hänen mielestään ollut huolestuttavaa koska se bakteeri aiheuttaa ripulia eikä Nupulla ripulia ole. On kuulemma koiria joilla tuo bakteerikanta on todella runsas. Ellin mielestä tärkeintä on nyt Nupun lihottaminen, jota hän piti hieman hankalana koska rasvaa ei voi antaa. Hän lupasi paneutua tähän asiaan vastaisuuden varalta oikein kunnolla :).

Päivällä soitin sitten omalle ellille, Juliskalle ja hän sanoi että pikatesti on luotettavampi kuin tuo pitkänajan haima-arvot koska tulehdusarvot kuulemma tuhoutuvat näytteestä aika pian. Haimatulehdus on kuulemma yksi niitä ikäviä juttuja joita ei oikein kunnolla pysty näytteillä toteamaan, ainoastaan oireet tulehduksen näyttävät. Juliskakaan ei pitänyt tuota bakteeria pahana juuri tuon takia ettei ripulia ole. Joten nyt sitten alkaa Nuppusen lihotus joka on Juliskankin mielestä hieman haastavaa koska yleensä koira lihotetaan rasvalla.... Neuvoi keittämään riisipuuroa, maksalaatikko on kuulemma todella hyvä lihotuskeino kunhan varmistaa sen rasvapitoisuuden. Päiviltä sain vinkin makaroonista jolla hän lihotti Ruusan näyttelyä varten. Et hiilaria vaan peliin sekä proteiinia. Kauppareissulla sitten katsoinkin maksalaatikon rasvapitoisuuden eikä siinä paljoa sitä ollut joten Nupsulle illalla maksalaatikkoa. On muuten tytön  kova herkku.

Anni puolestaan on nyt laihdutuskuurilla. On lihonut aika reippaasti, treeneissä saanut paljon namppaa enkä ole hoksannut sitä tarpeeksi vähentää sitten ruoasta....

Että tällaista tällä kertaa. Homeopatiakuurikin loppuu huomenna ja täytyy MInnalle ilmoitella Nupsun kuulumiset.