On ollut nää päivitykset vähän tauolla kun viikonloppu on vierähtänyt vieraiden parissa.Pennut on tänään madotettu ja huomenna uusin tuon lääkkeen, samoin Nessa ja Anni on madotettu kertaalleen. Pennut saivat tänään myös ensimmäisen kerran lautaselta maistaa emonmaidonvastiketta ja niinhän ne latkivat kuin vanhat tekijät kun haistoivat että hyvää on edessä - ihanat <3. Anita toi tullessaan "perintöleluja" eli pieniä pehmoleluja ja ne olivatkin mieluisia. Niitä jopa riepoteltiin! Hyvin ovat kehittyneet ja kauniita kuulemma ovat kaikki, erityisesti tuo huutolaistyttö. Mun pitäisi saada niiden kynnet taas leikattua, poitsun kynnet tuossa yksi päivä sainkin leikattua mutta kun menen tuonne pentulaatikkoon, niin sen päiväinen meteli alkaa ja kaikki tunkevat syliin. Ja jos olen siellä pidempään, silloin menevät nukkumaan mahallaan joten kynsiä ei saa leikattua. Tuo poitsu muuten nukkuu aina "paikallamakuu-asennossa", siitä tulee kai sitten tokokoira ;)

Annia on uitettu ahkerasti, hakee palloa pitkältäkin ja usein kunnes sitten kyllästyy eikä anna palloa enää pois. Annin karva on mennyt selästä ihan kiharalle, steriloinnilla ilmeisesti jotain vaikutusta asiaan kun ei se ennen ole mennyt. Olen itsekin käynyt uimassa, vesi on valtavan lämmintä. Vaikka tuo Keurusselkä on iso järvi niin tuntuu aivan keitetyltä. Meillä on uimarannalle matkaa n. 400 metriä. Sinne on mukava hilpasta pelkkä pyyhe uikkareiden päällä. Ollaan uitu tossa veneiden laskupaikassa kun siinä voi koiratkin uida ja moni siinä käy koiriaan uittamassa. Siinä on n. 10 metrin päässä seurakuntatalon laituri mutta siellä on aina pikkupoikia hyppimässä niin ei sinne viitti mennä. Siitä vielä joitakin kymmeniä metrejä niin on oikein uimarantakin.

Ensi viikonloppuna sitten rakennellaan pihalle pentuaitaus ja jos säät sallii, pennut pääsevät myös ulos.

Ai niin, pennuilla tuntuu jo pienet hampaanalut suussa ja yrittävätkin ahkerasti leukojaan käyttääkin. Ja kovaa ärhentelyä kuuluu.