Taas on jokunen aika mennyt viime kirjoittelusta vaan eipä tässä sen ihmeempiä ole tapahtunutkaan ...

Annilla olen alkanut harjoitella liikkeestä seisomista ja seisahtuu yhden harjoittelukerran jälkeen jo heti. Seuraavalla kerralla jo sitten hieman liikettä mukaan. Annilla kun täytyy edetä suht. nopeasti eteenpäin muuten mennään takapakkia ja lujaa. Tosin alkuun Anni tarjosi hyvää maahanmenoa mutta hoksasi melko pian että onkin uusi liike kyseessä. Viime tiistaina oli aikas kylmä ilma ja aattelin ottaa Nupun treeneihin mutta Anni oli heti tassu pystyssä että minäminäminä joten otin sen sittenkin mukaani. Ja kylmähän sen tuli siellä heti. Alkulämmittelyssä jo nosteli takatassujaan - eipystyeipysty .... Jenni oli hakenut Cherin mammalasta ja kiva nähdä kuinka neidillä oli kova treeni-into. Seuraaminen oli tautisen hyvää :) Eipä siellä sitten muita ollutkaan, olivatko sitten pelästyneet ilmaa vai oliko muista treeniesteitä.

Sunnuntaina hoffien treeneissä kesti tovin ennen kuin sain Nuppuun kontaktia, haukkuikin jonkin verran hermostuksissaan mutta sitten alkoi pelittää. Tosin kun tarvoimme kentällä ohituksia oli hieman vaikeuksia mutta hienosti neiti toimi vaikka oli paljon uusia hoffeja. Tosin kun Haksu ärähti uudelle hoffille, niin Nuppu oli heti kärppänä lähtemässä poliisiksi. Sanoin vähän painavamman sanan ja neiti meni heti ruotuun. KUn siirryimme parkkikselle treenaan niin alkoi mennäkin hieman paremmin. Otin itsekseni seuraamistreeniä kun vuorollaan toiset treenasivat pk-kisojen tuomarin kättelyä (2 koiraa menee ilmoittautumaan yhtä aikaa). Nupulle tuo olisi aivan liian vaikeata joten en viitsinyt edes tehdä epäonnistunutta treeniä sen kanssa. Ja kun ei me koskaan mennä pk-kisoihin :( No, seuraamistreenit meni todella upeasti, Nupulla oli hyvä tatsi. Otin ennen koulutuksen alkamista Nupulla siis todella lyhyitä seuraamisia, eli heti kun neiti katsoi minua, naksautin ja palkka. Tätä täytyy ottaa lisää. Huomasi että Nupulle auttoi tuo heti. Nyt otin myös sitä että pyysin Nupun liikkeestä maahanmenon jälkeen istumaan eli valmiin liikkeen. harmi kun Nuppu nostaa aina pyllyään ja kääntää itseään sivulle. Sama homma liikkeestä seisomisesta. Jätin nämä vinot liikkeet palkkaamatta ja huomasin että Nuppu kesti sitä että hieman kädellä autoin sitä istumaan nousussa mutta eipä se koira siitä mitään opi kun kädellä auttaa. Tolle täytyis kyllä jotain tehdä, siitä lähtee piste tai pari heti. Mutta enää Nuppu ei ennakoi, testasin nämä myös sillä että sanoin: Käsky ja siirryin pois koiran luota.

Ens torstaina pitäisi alkaa sitten uusi tokokurssi, tässä mietin että kumman koiran kanssa sinne menisin ja päätin ottaa vuorotellen. Josko tuolla kouluttajalla olisi hyvä kikka tuohon Nupun vinoon istumiseen.

Nupun maha on voinut kohtalaisen hyvin. Viime viikolla eräs yö tosin herätti kun nieleskeli valtavasti ja pyysi pihalle. Annoin hieman paahtoleipää mutta ei se paljoa auttanut. Kävin ruokatunnilla neitiä katsomassa mutta hyvin se voi. Illalla nieleskeli myös aika paljon. Kovasti se on syömässä koko ajan jotain tuolla ulkona. En voi metsässä pitää irti koska syö jatkuvasti keppejä. ja sitten mua vtaa ihmiset jotka heittelee kaikki räkäpaperinsa sun muut syömisjätteensä pitkin ojanpientareita. Nuppu plokkaa ne heti sieltä ja vetelee mahaansa alta aika yksikön. Eikä kaikista oikein tiedä mitä ovat....

Viime viikonloppuna kun olin koirien kanssa metsässä, pamahti pari aika kovaa laukausta jossakin ja Anni ei edes reagoinut. Ei se voinut olla niitä kuulemattakaan.

Eilen päästin koirat tonne pellolle vapaina juoksemaan, kyllä niillä olikin pitkästä aikaa hauskaa vetää siellä ympyrää. Nupulla alkaa vaan niin äkkiä kuumenemaan että se alkaa kyykyttää Annia eikä sitten kellään ole yhtään kivaa. Anni on kyllä mainio kenguru :)