Niin se pyörähti helmikuu vauhtiin ja me vaan nautitaan olostamme, lenkkeillään ja naatiskellaan. Nyt onkin harmi kun Anni on leikattu niin ei pysty peilaan sen juoksuja Nessan juoksuihin. Nessa on alkanut mielestäni merkkailla, yleensä pissaa vaan kerran lenkillä, nyt saattaa pari-kolme kertaakin pissata. Nenä menee maassa hajujen perään. Olenkin eilisestä sitten alkanut paperilla tarkistella sen alakertaa ettei juoksu ala yllättäen. Juoksujenhan pitäisi alkaa vasta kuun lopussa mut ei sitä koskaan tiedä. Jännää aika taas edessä ja toivottavasti nyt tärppäisi. Saattaa olla että viimeksi meni siinä vähän mönkään kun Repe ensikertalaisena hyppäsi liian aikaisin Nessan päältä ja ruiski sitten nurmikolle. Tosin onnistuihan se sitten lopulta mutta ilmeisesti siinä parin tunnin aikana ei ehtinyt tulla tarpeeksi "liikkuvia" ;). No, ovathan molemmat ensi kertaa asialla joten ei voi tietää josko jommasta kummasta ei ole edes vanhemmaksi. 

Repen omistajan Minnan kasvattinarttu oli jäänyt peräti kaksi kertaa tyhjäksi ja nyt kolmas kerta sanoi toden ja pentuja syntyi peräti 11 kpl!

Ett toiveikkaana vaan tulevaisuuteen!

Alhaalla Nessa odottelee tänä aamuna aamukahveeta multa - sen herkkua on maitokahvi sokerilla ja täytyy pikkuisen aina sille sitä antaa vaikka se on kiellettyä koirilta.

482556_10202295769010130_1005734824_n.jp