siitä kun viimeksi on kirjoiteltu. Eli tuli käytyä siellä Kangasalan mätsärissä ja se meni kokemuksen piikkiin - Anni oli aivan omituinen tuon valeraskautensa vuoksi, jännitti tuomariakin kovasti.... Tavattiin myös toinen stabi, Alli.

Iltaisin on vain lenkkeilty ja tuumattu että tarttis tehdä jotain muutakin .... Lauantain oli siis Tampereen kv-näyttely. Se ei mennyt Annilta ihan nappiin, peitsasi aika tavalla eikä meinannut millään lopettaa sitä. Hyvä arvostelu saatiin, se oli pääasia ja EH4. Anni jatkoi omituista olotilaansa ja murisi muille stabeille jotka tunki lähelle - Luna ja Ville olivat kuitenkin taas ihania! Sunnuntain istuskelin hoffikehän reunalla ja seurasin kehän alusta loppuun. Lopuksi kävi katsomassa vielä myyntikojujen tarjouksia ja ostinkin Annille sitten kevythäkin Ruotsin reissua ajatellen. Se on kiva mintun värinen eikä ollut kallis kun tarjoushinnasta sai vielä 20 pojoo pois. Ilmoitin Annin Jyväskylän kv:n, siellä siis tuomaroi Raija Tammelin ja kiva kuulla mitä mieltä hän on neidistä. Ruoveden ryhmiksen näyttelylaput tulivat myöskin ja sielläpä oli sitten tuomarimuutos! Stabituomariksi oli muuttunut hyvä ystäväni Raimo Louhio (notkoselkäinen ja takakorkea) joten laput lähti paluupostissa takaisin. Harmi juttu, olisi ollut pääsiäisenä kiva käydä ajelemassa jossakin. Nuppu on myöskin ilmoitettu Tamskin tokoon, sanoin Katille ettei laita Nuppua sen cavalierin (Toffon) viereen kun se on ihan rakastunut Nuppuun. Voisi olla ettei malttaisi pysyä paikoillaankaan :). Huomenna sitten rohkaisen mieleni ja yritän ilmoittaa Annin Ruotsin näytelmiin. Toivottavasti menee kaikki oikein, stabipalstalla oli kyllä onneksi ohjeet.

P**skaa niskaan on tullut Saksanseisojakerhon jäseniltä - pitävät meitä stabi-ihmisiä näyttelypelleinä yms. kun otamme lintukoiraa emmekä metsästä. Ei heidän pieneen paksuun kalloonsa mene se että stabi on paljon muutakin kuin lintukoira. Kuitenkaan eivät itse osta stabi metsästykseen kun sillä ei ole tilastoja. Jos haluatte tutustua poikien metsästyskerhoon niin tästä sinne pääsee http://www.saksanseisojakerho.fi/forum/viewtopic.php?t=1981&start=0 . Rattoisaa iltalukemista!