Ensimmäinen yö Iitalla alkoi pikkuisen vinkuen, hän ei oikein osannut löytää paikkaansa kun on ollut olkkarissa yöt melkein 8 viikkoa - toki meillä oli ovi olohuoneeseen auki jossa oli sanomalehdet lattialla. Malttoi sitten käydä nukkumaan ja nukkuikin yönsä tosi hyvin. Aamuyöstä heräili mutta nukahti takaisin. Ylös noustiin sitten 7 aikoihin ja Iita pääsi aamupisulle ulos. Nyt kaikki on aivan kuin ennenkin, rauha on palannut taloon. Oli ihanaa käydä koirien kanssa pitkällä lenkillä. Iita on ollut paljon pihalla, jopa niin paljon ettei sisälle ole tänään tullut kun yhdet pisut sanomalehdelle. Naapurin perhe kävi ihastelemassa Iitaa pihalla ja kehuivat pitkää häntää - no Iitalla on aivan äitinsä häntä. On se kyllä mahdottoman nätti tyttö ja niin ihanan luonteinen. Päikkäritkin sain nukuttua pitkästä aikaa, hemmottelen itseäni lauantaisin päikkäreillä ja viimeksi taisin kunnon päikkärit nukkua pari kuukautta sitten ;).

Leikkasin muuten raksun (merkkari) ja Iitan kynnet tässä yks ilta ja niin hienosti olivat sylissä ettei tosikaan. Kynnet tuli leikattua ihan yks ja kaks. Onneksi tajusin ottaa pennusta käyttöön sen ettei sylistä pääse rimpuilemalla!

Pentunäyttelyitä kovasti katsellut mutta ei oikein alkuvuodesta ole lähistöllä mutta onneksi muita näyttelyitä sitten löytyy mihin Iitaa varmasti viedään.