Onpas pitkä aika kun olen tänne kirjoitellut mitään ...Eipä tässä ole paljon kirjoiteltavaakaan kun en viitti jokaista reenikertaakaan laitella. Kaikkee on opeteltu, näyttelyseisomisesta alkaen. Iitan olenkin ilmoittanut Kankaanpään ryhmänäyttelyyn joka on 11.4. Anni on myös ilmoitettu stabien club-show:n joka on Lahdessa 13.3. Siellä on tuomarina Juha Putkonen ja se oli yksi syy miksi sinne haluan mennä koska Putkonen on hyvä tuomari. Ja onhan tosi kiva nähdä myös "vanhaa" ja uutta stabiporukkaa!

Annin käytin tammikuun lopulla uudelleen eläinlääkärillä koska se niska ei alkanut parantua. Nyt tyttö rauhotettiin ja kuvattiin oikein tarkasti. Kuvista ei löytynyt juuri mitään, ei kalkkeutumaan, ei nivelrikkoa, ainoa mitä löytyi oli jonkunlainen häilähdys jostakin jota ell ei osannut sanoa mikä se on. Saattaa olla lihas tai saattaa olla jotain muuta. 3-5 nivelien välit olivat hieman epäsuhtaiset joten ell epäili että kipu tulee fasettinivelistä. Siihen kuulemma auttaa pitkä tulehduskipukuuri joten Anni sai uuden norocarp-kuurin, 2 vkoa 1 tabletti aamulla ja puolikas illalla, sen jälkeen 2 vkoa puolikas aamulla ja 1/4 illalla. Nyt on kuuri loppunut ja tyttö voi hyvin. Alkoi jo silloin kahden viikon kuurin jälkeen ravistella päätään kunnolla kun ei sitä ole pystynyt tekemään viikkoihin. Nyt olenkin sitä jumpannut niin että namin vienyt tuonne kyljen kohdalle joten joutuu taivuttamaan niskaansa kunnolla ja hyvin taipuu molemmille puolin. Tätähän meillä tehdään myös muille koirille, on mainiota venyttelyä. 

anninukkuu.jpg

Tässä odottelen Annin heräämistä Keuruulla. Jännä sitten kun tyttö heräsi, niin heti oli lähdössä jonnekin vaikka pää oli ihan sekaisin.

Sitten kuva Iitan töistä ;)

tyyny.jpgiitanty%C3%B6.jpg

Äitinsä tyttö - toki ei ole niin paljon askarrellut kun äitinsä ;=

Sitten vain muutama kuva koirista, Nessasta ei tule kuvia otettua kun mustaa koiraa ei saa kännyllä kuvattua sitten ollenkaan ... Iita on kovasti nätti tyttö ja melkoisesti isänsä näköinen.

iita2.jpgiita.jpganniiita.jpganni2.jpg