Kiirastorstaina oli Nessalla viimeinen pentukoulutunti ja sieltä suoraan hakutreeneihin Pinsiöön. Nessalla otettiin siis vain makkararinkiä. Avoimesti neitonen menikin kaikkien maalimiesten luokse, jopa Tarmon vaikka hän on mies, parta ja kaikkea. Paikalla oli myös Matildan pikkuinen göötinpentu sekä bortsunpentu. Siinähän se ilta meni mukavasti, hieman tuli kylmä kun en hoksannut että eihän talvi suinkaan vielä ohi ole vaikka päivät ovat jo lämpöisiä.

Tänään oli sitten jälleen hakua, Nessalla jälleen makkararinki, hieman isompi sellainen. Ja kun sessio oli ohitse, Nessa ei halunnutkaan lähteä minun mukaani autolle vaan päätteli että tässä ihmisjoukossa on mukavampaa kun joka puolelta tulee namia! No, sitten se ihmisjoukko suunnisti myös autolle. Annilla otettiin muistinvirkistämiseksi myös makkararinki, sekä pari haamua ja viimeisenä pako. Tyttö oli kyllä aivan täpinöissään eikä kunto loppunut hangessa - samaa ei voinut sanoa ohjaajasta! Kotio tultua otimmekin sitten koko konkkaronkka päikkärit.

Huomenna Annilla alkaakin sitten Jirkan tokotreenit, pakko ottaa nyt tehotreeniä että päästään vihdosta viimein sinne tokoon!