Tänään siis oli Tampereen koovee. Joo-o, kyllä meillä taitaa pikkuhiljaa tuo näyttelypuoli olla nähty. Aamulla kun vetelin ykkösiä päälle niin mietin kuinka paljon mukavampaa olisi lähteä tokoon kun sais vetää päälleensä vaan lippiksen ja treeniliivin. No, monen tunnin odottelun jälkeen päästiin kehään ja tultiin sieltä punaisen nauhan kanssa. Tuomarisetä oli myös sitä mieltä että Anni on melko lihava. Kerrankin oltiin samaa mieltä Silmänisku. Aika erikoista että Oldakin sai punaisen nauhan ja Anni vielä voitti sen kilpailuluokassa, Olda on sentäs V-08 .... No, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä ....

Nupulla ja Annilla on treenit pyörineet vakiosti. Mä olen saanut Nupulla motivaatiota sillä että naksuttelen (samalla vapautus ja palkka) aivan erikoisissa paikoissa. Neiti on niin täpinöissään kun se odottaa sitä naksua .... Annilla alkaa liikkeestä seisominen ollaa mallissaan, otetaan lisää matkaa ja varmuutta siihen. Tarjoaa nimittäin aika usein maahanmenoa, neiti kun on niin innokas ettei oikein malta kuunnella mitä sanotaan vaan arpoo itse. Sen tuon Annin ainoa miinuspuoli koulutuksessa onkin, tulee sitten niitä epäonnistumisia.

Eilen lauantaina lähdin vierailevaksi maalimieheksi hakuryhmään. Se hakutreeni muuttui sitten autojen kaivamiseksi lumesta. Oli sen verran paljon metsätiellä lunta, ja se oli pehmeätä. Siinä sitten 3 tuntia rehkittiin, tai minä lähinnä katselin kun toi selkä ei oikein kestä lapioimista. Onneksi Susanna oli tuonut kahvit mukanaan Nauru. Tulipahan oltua ulkona. Ensi lauantaina lähden Nupun kanssa sinne, tuntui olevan mukavaa porukkaa ja noi hakuporukat on aina vähän hakusessa.