Voi kun aika on mennyt liian nopeasti - viihtyisin kyllä kovasti "kotirouvana". Nyt ollaan vaan paneuduttu kotitöihin ja lenkkeilty ahkerasti. Viime torstaina oltiin Piffien treeneissä ja kivasti sinnekin porukkaa tuli vaikka on Piffien osalta treenitaukoa. Mutta kyllä meille tulee upea treenikenttä. Alueen koko ehkä n. 0.8 hehtaaria ja se aidataan kokonaan! Lisäksi sinne tehdään treenaajille oma parkkipaikka ja alue lukitaan. Sinne tulee myös kontti johon kaikenlaista tarpeellista, esim. ipo-klubi tuo sinne omat treenitavaransa. Lisäksi saamme sinne ruohonleikkurin - ilmeisesti päältäajettavan ja Piffien leikkausvuoro on 3 kertaa kesässä. Mutta innollahan tuota sitten leikkaa kun puitteet on mitä mahtavimmat. Tuntuu ihmeelliseltä että alueen omistajayritys panostaa koiraharrastukseen noin paljon ;) Sitten on käytössä kunnon esteetkin. Maltan tuskin odottaa!

Nessalla alkaa olla seuraaminen kohdillaan vaikka takana on todella luvatonta laiskottelua. Oikein harmittaa kuinka potentiaalinen harrastuskoira se on ja omistaja on näin laiska. No, meillä ei sen kummempia tavoitteita ole emmekä treenaa verenmaku suussa joten ei tarvi sitten itkeä pettymyksiään kun koira ei kisoissa toimikaan ..... Kyllähän sitä BH pitää suorittaa mutta kisoissa käydään sitten vaan katsomassa ja ihmettelemässä ja nautitaan onnistumisista eikä mun elämä ole pilalla jos siellä ei onnistukaan. Pääasia on kuitenkin terve ja hyvinvoiva koira.

Eilen kävin Nessan kanssa mustikassa. Koska menin sinne yksin, otin vain Nessan mukaan ettei aika mene koirien kyyläämiseen. Nessa kun pysyttelee hyvin lähellä minua koko ajan, olenhan sille maailman tärkein. Anni saattaa lähteä riistanhajun perään ja sitten kun Nessalla on tapana kiusailla Annia kun ovat vapaana niin tällainen ratkaisu.

Tietysti siellä oli jo joku käynyt puimurilla mutta sain sentäs piirakkamarjat talteen. Kilpaa Nessan kanssa keräilimme niitä mustikoita, tuntuivat olevan kovaa herkkua hänelle.

mustikassa-normal.jpg