KOska Annilla on  aika hyvä tatsi kentällä, päätin sitten suorittaa BH:n kesällä. Aika ja paikka on jo katsottu joten ei kun treenaan ..... Heti tietysti tuli lunta niskaan sillä eilen perjantaina oli aivan järkky ilma eikä Annilla onnistunut edes maahanmeno. Jirka sanoi että Anni on aivan ärsyttävän tarkka erottelemaan joten haastava koira. Tässä siis syy siihen kun olen luullut ettei kuuntele käskyjä. Anni seuraa siis minun liikkeitä todella tarkasti ja siitä päättelee aina käskyn.

Tänään kävin sitten katsomassa Kangasalla BH:ta kun on pikkuisen päässyt liikeet unohtumaan. Kyllä siellä sellaisia koirakkoja oli läpipäässeiden joukossa että ihme jos ei Annin kanssa läpäistä. Nessa oli minulla mukana ja kokeen jälkeen kävin kentällä ottamassa hieman sivulle tuloa ja seuraamasti. Kaupunkiosuus oli Kangasalan keskustassa joten sinne myös. Otin Nessan autosta ja pistelimme torille. Siellä mummut ja papat ja torimyyjät tulivat kilvan Nessaa silittelemään ja Nepulla vaan häntä heilui. Jälkeenpäin tajusin että koiriahan ei saa viedä toreille - hups .....

Että mä tykkään tuosta penikasta, autossa odotellessaan neiti vaan nukkuun, samoin kun hän jää yksin kotiin niin nukkumaan menee. Nessa tykkää vieraista ihmisistä mutta ei kuitenkaan tervehdi heitä liian tunkeilevasti. Upea pentu!

Nessa syö valtavasti kiviä joten MInna käski antaa noita rakeita 3 kertaa viikossa 2 kerrallaan. Näyttäisi kovasti että tuo oikea etujalka on oikenemaan päin. Nessa on nyt korkeampi kuin Anni.

Päätin sittenkin lähteä TAnskaan maailmanvoittajaan juhannuksena. Stabikerhon vuosikokouksessa sain tietää että 1 hytti olisi vielä vapaana ja sinne sitten lähdetään minä, Manta, Anni ja Nessa. Erilainen juhannus - odotan kovasti matkaa!