Koirat ovat kovasti nauttineet kun ovat saaneet pitää äipän koko viikon kotona. Eipä sitten juuri mitään oo tehty kun sen verran olen töihin päin kallellaan että pitää lomalla olla räkätaudissa .... Alkuviikosta vielä olin sen verran voimissani että kävin yhtenä päivänä pitkällä lenkillä metsässä koissujen kanssa. Koirat saivat olla ihan vapaana - tuo on sitten tosi hyvä toi hirviaita tossa ison tien varressa. Siellä näkee eteen- ja taaksepäin hyvin ja turvallista on koirien juosta vapaana. Sitten onkin kävelty vaan pikkulenkkejä. Löysin onneksi tuosta naapurimetsästä kivan lenkkipolun joka kiemurtelee siellä ja täällä joten koirilla on ollut edes jotain erilaista lyhyillä lenkeillään. Kun on ollut itsellä niin voimat poissa nuhan ja yskän takia. Kolmesti päivässä olen yrittänyt viedä niitä edes niille lyhyille lenkille. Eilen lähdettiinkin sitten koirien ja likkojen kanssa katsomaan Seitsemisen talvea. Kierreltiin siellä lenkkipoluillakin sitten. Onneksi oli pusseja mukana kun Anni heti miten alkulenkillä väänsi lämpöiset polulle. Nuorimmainen sanoi kun keräsin kasan pois että heitä se vaan tonne johonkin kauas - eipä niitä siellä kyllä mihinkään heitellä, enkä heittänyt minäkään. Täytyy mennä keväämmällä uudelleen sinne kiertämään sitä aarniometsää joka on kuulemma upea, tällä kertaa siellä oli kuulemma tiet niin pahassa kunnossa ettei infon täti oiken suositellut sinne menoa.

Tänään lähdin koirien kanssa taas tuonne lapsuusmaisemiin. Aurinko paisteli upeasti ja järven rannalla mun oli pakko istuutua auringonlämpöön joksikin aikaa nauttimaan hiljaisuudesta. Saipi siitä niin paljon virtaa että kotio tullessa väänsin pullataikinan :) .

Nuppu on nyt ilmoitettu jo toiseenkin tokoon, toukokuussa tuo Piskien toko siis pidetään. Siinä on melkein peräkkäisille viikonlopuille varattuna Nupsukkaiselle ne tokot ja tavoite on 3 kisaa ja 3 ykköstulosta. Täytyy kyllä varalta ottaa vielä 4:skin toko kesäkuun alusta jos joku mättääkin.....

Tampereen kv:n aikataulutkin olivat tulleet nettiin ja stabeja on peräti 13 kpl. Kaikki yhtä lukuunottamatta Hazebadin koiria :) . Ja stabit onneksi taas iltapäivällä.