Ihanaa kun on lunta ja pikkupakkanen - ei tarvi koko ajan koiria pestä. Nupun karva varsinkin alkaa äkkiä takuttamaan kun koko ajan sitä pesee ja hieroo.

Jaahas - viikolla ei taas olla tehty muuta kun lenkkeilty. Eikä sitäkään joka ilta kun parina iltana on ollut muunlaisia "edustustehtäviä". Joku tauti on yrittänyt epätoivoisesti saada mun elimistöstä otetta - kurkkukipua ja kovaa pääkipua on kestänyt jo neljä päivää ja tällä hetkellä tuntuu että alkaa jo hellittämään. Mikäs pahan tappais :). Eilen olin kuuntelemassa mielenkiintoista luentoa koiran suunhoidosta ja ruoansulatusjutuista. Siinäpä pureskeltavaa hetkeksi aikaa.

Tänään oli taas metsätreenit. Koitin ottaa Nupulla helppoa esineruutua mutta se ei keskittynyt siihen vaan lähti jälkien perään. No, ukot se haki moitteettomasti ja omalla tutulla kovalla vauhdilla. Nyt tuli pieni tauko näihin treeneihin sillä Piffien treenit alkaa 03.02. Hyvä aloittaa vähän tokon sarallakin - pakko saada se TK1 tänä vuonna aikaan!! Metsätreenit jatkuvat kun Piffien koulutukset siirtyvät torstaille. Lauantaina onkin sitten Annilla näyttely pitkästä aikaa - kivaa taas päästä vähän ajeleen ;)