Joulu vietettiin perheen kesken, Anni oli tohkeissaan kun Milja ja Tommi viettivät täällä 2 yötä. Anni ei siis laskenut Tommia silmistään hetkeksikään, ei edes lenkille lähtenyt Tommin kainalosta. Milja ja Tommi kävivät sitten Annin kanssa lenkillä keskenään. Vettä on sadellut ja liukasta on pitänyt, nyt onneksi kaikki paikat ovat sulana joten liukkaus ei enää vaivaa.

tommianni-normal.jpg

Anni tyhjensi eilen karkkikulhon, kulhossa oli n. 15 karkkia omaria, muutama konvehti. Tyttö osasi kuoria ne, kuka nyt kuorineen kaikkineen konvehteja syö.

karkit-normal.jpg

Tytöt sai joululahjaksi vaaleanpunaiset porsaat, kävin Onnen lemmikeissä hakemassa ruokaa ja siellä nuo olivat tarjouksessa joten pakkohan se oli ostaa. Meillähän on ollut tuommoinen röhkivä porsas ennenkin, tai on se vieläkin mutta se ei enää röhki. Nessa tykästyi kovasti porsaaseen. Makasi olkkarissa possu suussa ja aina välillä röhkäytti sitä. Oli harvinaisen hölmön näköistä hommaa ;). Porsaat joutuivat kuitenkin piiloon koska Anni halusi koko ajan Nessan porsaan ja Nessahan ei halunnut sitä antaa. Meinasi tulla pieni tappelun poikanen.

Tässä kuva vielä Annin leikkaushaavasta, steriloinnista tuossa 15 päivää.

haava5-normal.jpg