Tänään olikin sitten pitkästä aikaa hakutreenit. Otin molemmat neidot mukaan vaikka ei kai se muista niin kivaa oo kun yhdellä on 2 koiraa ..... No, enivei Nessalla 4 pakoa 10 metriä, 20 metriä, 30 metriä ja 40 metriä. Kyllä neidolla on vauhtia ja intoa tehdä tuotakin juttua. Hienosti hän osaa erotella haun ja jäljen toisistaan. Anni taas oli into piukeena, metsään mentiin sillai hallitusti neliveto päällä . 2 pakoa ja neiti ihan tärisee kun maalimies lähtee metsään. Sillä tytöllä on kyllä niin kova vauhti et oksat pois .....

Unohdin muuten mainita että käytin Annin hierojan tarkastettavana torstaina. Lilin kaupassa oli mahdollisuus tuohon ja tietysti varasin ajan kun tuo Anni jatkuvasti peitsaa ja halusin tietää että onko jotakin jumeja. Hieroja halusi ensin nähdä Annin ravin ja peitsin sekä hitaan kävelyn. Sen jälkeen mentiin sisätiloihin ja hän alkoi ropeltaa. Annilta ei löytynyt sitten yhtään mitään, jota hierojakin ihmetteli et kun ei mitään ole. Sanoi että tyttö on erinomaisessa lihaskunnossa juuri sellaisessa kun pitää, ei liikaa eikä liian vähän. Muutenkin kaikki olivat ok joten ei ole tarvetta käydä hierojalla. Hän oli sitä mieltä että Annin peitsaus johtuu siitä että Anni on ylikulmautunut takaa joten ravissa etu- ja takajalat lyövät kunnolla yhteen joten hänen on helpompi liikkua peitsillä. Toki Annihan on aina peitsannut ja asia olisi aivan toinen mikäli neito olisi vasta alkanut peitsaamaan. Mutta hyvä näin. Neiti kuulemma liikkuu kovin kauniisti peitsaamalla.

Tänään illalla Anni oli Piskien arkitottelevaisuustreeneissä häiriökoirana, eipä tuosta paljon häiriötä ole kun keskittyy minuun niin kovasti. Sain samalla itse treenattua Annin kanssa niitä normi tokoliikkeeitä sekä paikallamakuuta et hieno ilta.