Kotitietokone jumittaa joten tämä plokin pito on vähän jälkijunassa. Viikko sitten oli stabitapaaminen, ilma suosi ja oli erittäin ihanaa nähdä 31 stabia yhdellä kertaa. Mukana oli myöskin 3 Leyan pentua, ihania karvapalloja :)  Anni painoi menemään muiden kanssa ja kävi jonkun autolla myös varkaissa. Toi nimittäin sieltä sellaisen luun, ei tosin oikean. Kulki sitten se suussa muristen muille joten vaihdoin sen kasaan froliceja ja vein sen autoon. Kiitoksia Annelle, Kaijalle ja muille järjestelyistä, ruoka oli maittavaa ja sitä oli riittävästi ;)

Viikko on muuten mennyt nopeasti ja normaalilenkkeilyllä. Pidän Nupulla taukoa treenistä nyt jonkun aikaa ja yritetään sitten elo-syyskuun vaihteessa uudestaan tokoilla. Nuppu on ilmoitettu nyt Tampereen ryhmikseen ja Anni Vesilahden ja Lammin ryhmänäyttelyihin.

Eilen postista tuli mv-näyttelyn numerolappu, putosi paino rinnalta kun olin niin epätietoinen onnistuiko se ilmoittautuminen sittenkään, vaikkakin sain sieltä kuitin koneelle.... Ensi viikolla tulee varmasti muidenkin näyttelyiden laput. Mv-näyttelyyn osallistuu peräti 52 stabia. Lähtöönhän onkin enää reilu 2 viikkoa joten kaikki alkaa olla reilassa!