Tänään lähdimme sitten aamusella Hesan näyttelyyn, Vesilahdelta hain Jennin matkaseuraksi. Paikkana oli Tuomarikylän vinttikoirarata ja hieno paikka olikin. Nessan luokassa (5-7 kk) oli 2 muuta narttua, toinen heistä oli Nessan sisko Olga. Nessan juoksut meni aika hyppimiseksi ja kun tuli yksittäisjuoksun aika, tuomari sanoi että juostaan sillain rauhallisesti kävellen. Mutta hyppi Nessa siltikin, ja repi välillä mun puseroa.... Onneksi juoksi kuitenkin edes hetken hyvin että tuomari sai nähtyä Nessan liikkeet. Seisominenkin oli vähän niin ja näin mutta välillä seisoi kuitenkin hienosti. Nessa voitti luokkansa ja sai KP:n. Narttupennuissa 7-9 kk oli myös yksi narttu joka tuli Nessan ja uroksen kanssa ROP-kehään. Eli pentunäyttelyssä näköjään molempien luokkien parhaat tulevat samaan kehään. Nessan kanssa seisoimme keskimmäisenä ja tuomari kysyi kehäsihteeriltä että oliko tämä keskimmäinen se pikkunarttu. Ja antoi meille sitten VSP-ruusukkeen. Olin hieno yllätys tuo. Oma koira on aina omasta mielestä kaikista kaunein mutta kyllä se mieltä lämmittää että tuomarikin tykkää!

Viikolla ilmoitin Nessan viime tingassa vielä Hesaan 18.07 olevaan näyttelyynkin, olenhan silloin lomalla joten on aikaa juosta näytelmissä. Annin tokoilut yritän tehdä niin että otan sille äkkilähtöjä niin ei kerkiä jännitys pukkaan päälle. Ja ups Annin BH lähestyy kovaa vauhtia, aikaa vielä pari viikkoa. TArttee varmaan treenata kaaviota. Satavarma olen siitä että ei pysy paikallamakuussa.

Viikolla tuli myös suuri suruviesti, Annin kasvattajan sijoitusnarttu Lili lähti enkelien matkaan jouduttuaan auton töytäisemäksi. Tosi sääli, niin ihana ja lupaava nuori narttu. Olen kovasti ajatellut Lilin perhettä sekä Annea tänä aikana. Tuollaiset yllättävät lähdöt ovat kaikista kurjimpia kun ei ole osannut varautua ollenkaan, varsinkin nuoren koiran kanssa ,

Ja tänään tuli hieno uutinen, nimittäin Nessan kasvattajan kasvatti on nuuskutellut itsensä JVA:ksi. Näin Mantasta tuli ensimmäinen hoffivalio tällä saralla. Ja mikä hienointa, valioarvo tuli 5:llä kisalla joka on siis minimikisamäärä. Oikein paljon onnea omistajille sekä kasvattajalle!

Tanskan matka lähestyy kovaa vauhtia. Huomenna käyn ottamassa neidoille matolääkityksen ja lähtö on sitten keskiviikkona. Näytelmäodotuksia ei ole mutta tiedossa on mukavaa seuraa ja varmasti ikimuistoinen matka.

Niin ja tänään tuli vielä Jennin Cheristä inttivalio - onnittelut sinnekin!