Hopsan, viikko on jo mennyt edellisestä päivityksestä. No, eipä olla tehty mitään mainitsemisen arvoista - lenkillä ollaan käyty päivittäin erilaisissa paikoissa vähän sosiaalistamassa noita koissuja. Taskussa on ollut oikein kunnon namit; kuivaa kalaa! Kyllä saa Nuppuun kontaktin toisen koiran ohituksessa kun on kunnon palkat :).

Torstai-iltana Anni pelästytti pahanpäiväisesti. Olin jo mennyt nukkumaan kun Anni hyppäsi sänkyyn ja oli kumman vaisu. Kuinka ollakaan, se sanoi "yöks" ja ilta-ateria (sisäelimiä) lensi laattana sänkyyn :(. No, eipä siinä mitään, mutta huomasin että siellä laatan seassa oli 4 purkkaneliötä .... Hyvä homma, mistähän se on saanut nuo purkat, ksylitolihan on tosi vaarallista koirille. No, siinä sitten lakanat ja muut vehkeet pesuhuoneeseen ja sillä välin neitonen oli hypännyt uudelleen sänkyyn ja "yöks", oli tullut loputkin ruoat siihen patjalle :(. Ja voi miten voimakas jenkinhaju. Pakkohan mun oli sitä sitten analysoida ja huomasin että siellä oli purkkapalasia jonkun verran. Anni oli kovin väsynyt, no kellokin oli jo 23. ja mä olin vähän paniikissa että soitanko eläinlääkärille. tosin tiedän että päivystävältä ei juurikaan apua saa tuommoiseen ja ajattelin sitä ressua sitten siinä seurailla. Onni onnettomuudessa että se oksensi ne pois. Hain sille sitten gefilus-piimää, jonka se joi hyvällä halulla. Sitten tuli kainaloon nukkuun ja siinä me nukuttiin aamuun asti ja neiti oli oma suloinen itsensä.

Perjantai-iltana sitten taas tapahtui.... Mä olin siis siivonnut ne laatat veskipaperilla sieltä sängystä ja pistin ne paprut muovikassiin jonka sitten jätin = unohdin tuohon terassille oven viereen. No, kun päästin koirat töiden jälkeen pihalle ja kun päästin ne sitten sisään, huomasin että se pussi oli revittynä siinä portailla. Yes, Anni-ahmatti oli sitten syönyt ne yrjöpaperinsa kaikkineen. Neitonen tuoksahtikin illan sitten melkomoiselle, jenkin ja yrjön sekoitukselle. Ja ihmetteli kun tänään ei saanut pusutella ....

Tänään oli sitten taas Piffien maastotreenit. Paikalla olivat vain Minna ja Eddie ja Jenni Cherin kanssa, meidän lisäksi siis. Cherpalla ja Eddiellä otettiin esineruutua, Nupulla ja Cherpalla hakua ja yks pikkuhaku myös undulaatti-Eddiellä :). Nuppu oli autossa taas niin tohinoissaan, raivoisasti puri kaltereita ja peitot oli kaikki kasassa. Ei noista sen hermoista ota selvää ollenkaan. Kuitenkin se on ihmisille ystävällinen ja hakee vauhdilla. Ekalla haulla tapahtui sellainen ihme että se haki Minnan suoraan mutta palasi takasin heti .... Sen jälkeen en saanut sitä ukolle ilman äänimerkkiä. Jennille se meni sitten suorinta päätä. Täytyy alkaa nyt sitä esineruutua kotipihassa harjoittelemaan tosissaan. Tosin tiedän että metsässä se on niin aivot narikassa että vot .... No pääasia että sen kanssa edes jotain tekee, vaikka siitä ei ikinä tule kisakoiraa :)