Anni aloitti sitten vihdosta viimein juoksunsa, ihan sillain yli 2 kk myöhässä. No, aika on hyvä koska sterilaatio on sitten heinäkuussa ja meikäläinen on lomalla.

Annin kanssa aloiteltiin viime viikolla Jirkan tokotreenit. Ekat treenit meni jokseenkin penkin alle, Annin paikallamakuu ei sujunut ollenkaan, ehkäpä neiti ei voinut maata hiekkasella ja märällä asfaltilla mutta tänään meni tosi hyvin. Treeneissä harjoiteltiin merkille menoa ja toinen koira oli paikallamakuussa sen aikaa. Ja Anni pysyi tosi hyvin, tein häiriöitä ja juoksuja, hyppyjä jne ja hienosti pysyi. Merkille menossa Annilla kesti hieman ennenkuin hoksasi homman mutta alkoihan sekin sujua. Nyt sitten sitä treenataan ahkerasti. Viimeiseksi kun sitten juttelimme treeneistä, laitoin Annin paikkamakuuseen ja olikin siinä tosi pitkään, toki palkkasin välillä mutta harvemmin. Seisoin selin ja Jirka käveli jutellessaan meidän välistä ja muutenkin teki Annin lähellä äkkinäisiä liikkeitä (ihan tahtomattaan kun selosti samalla) joten hienosti meni. Nyt sitten vaan tähtäimeen myös BH kesäksi!

Nessaa on mukava kouluttaa, neiti osaa tulla sivulle, mennä maahan sekä tietysti istua ja odottaa määrättyjä juttuja. On kyllä hoksaavainen neiti, tykkään kovasti. Nyt neiti on alkanut jo haukkuakin, vähän liikaakin varsinkin iltaisin ruoan jälkeen. Ehkä siitä saadaan sittenkin haukkuva hakukoira. KOvasti neiti kiusaa Annia ja yllättävän paljon Anni kestää siltä. Tytöt ovat nyt täysin samankokoisia, muutaman viikon päästä Nessa on ilmeisesti sitten jo isompikin.

Homeopaatti-Minna kävi meillä viime viikolla katsomassa Nessaa koska Nessalla kasvavat etujalkojen luut  (värttinä- ja kyynärluu) hieman eritahtia ja varsinkin tuo oikea vääntää hieman sivulle. Kuulemma oikenevat puolen vuoden ikään mennessä mutta koskapa Nuppu sai kasvattajaltaan silloin pentuna mukaan homeopatiarakeita kasvun tasapainottamiseen, niin niitä halusin Nessallekin sitten. 2 raetta kerran viikossa 4 viikon ajan nyt sitten annetaan. Nessasta ei tunnu tulevan mikään pieni ja hentoinen neito joten tehdään nyt kaikki että kasvaisi tasaisesti. Ruoan vaihdoin Eaglen Holisticiin vielä varalta. Myös C-vitamiinia MInna suositteli ja sitä myös Nessa saa päivittäin aimo annoksen.