Tänään odotin Juliskan soittoa kun kuuta nousevaa. Ja olikin vallan ihania uutisia! Kaikki verikoearvot tosi hyvät, ei vikaa maksassa, haimassa, munuaisissa eikä kilppariakaan. Tosin en sitä kilpparia edes epäillyt mut otatin sen samalla kertaa sitten myös. Maksa ei ilmeisesti näkynyt ultrassa sen vuoksi että Nuppu on hirveän syvärintainen koira. Yhdessä sitten Juliskan kanssa mietimme tuota ummetusta koska koeaamuna Nuppu kävi kakalla ennen ell menoa ja kuitenkin ultrassa paksusuoli oli täynnä tavaraa. Ja barffaushan kovettaa mahaa. Nyt sitten Nuppu syö pari viikkoa keitettyä broitsua, riisiä ja lesettä. Pehmentävät kuulemma tavaraa. Maitotuotteet ovat täysin pannassa. Olen antanut aika paljon Nupulle Gefilus-piimää kun olen kuvitellut että se on massulle hyvää mut voihan se olla että on jotain laktoosijuttua. Tosin en usko koska eikös ihmisilläkin laktoosi-intoleranssi vedä massun  hulivilille .... Mut pääasia että kaikki veriarvot olivat vallan hyvät, eikä ultrassakaan näkynyt mitään kasvaimiin liittyvää. Jos massuoireet jatkuvat tämän parin viikon aikana, sitten tehdään tähystys.

Illalla annoin Nupulle vielä hieman parafiiniöljyä kun taas hieman huohotteli. Keskiviikkona myös huohotteli ja oli levoton, annoin hieman tuota öljyä ja lähdin autolla koissujen kanssa kävelemään Rajasalmen sillan pieleen josko neidit olisivat vähän siellä uineet. Eivät uineet, oli niin paljon hajuja mutta Nuppu teki aika suuren kasan ja minä olin iloinen! Siihen loppui huohotus ja levottomuus.

Nyt voi hyvillä mielin lähteä maanantaina Viroon, muistan kuitenkin mukaan ottaa parafiiniöljyn varalta. Toivottavasti Nuppu ei stressaa matkalla. Ei kyllä ennen ole matkoilla stressannut kun en jätä yksin mihinkään. Eikä sitä voisikaan jättää yksin mihinkään, tulisi läpi seinien ja ovien mamman perään!