Iitalla olen ottanut sanan Istu käyttöön kun hän istuu. Hän muuten tuntee sanan "Ei tule" jo. Kun on nimittäin tulossa kuistin ovesta kuistille ja sanoo vain nuo kaksi lausetta, hän istahtaa tai peruuttaa pois. Iitalla on myös pidetty kaulapantaa pihalla ja tänään sitten otin remminkin käyttöön. Se olikin semmoinen vehje että yritettiin alkuun juosta ihan hulluna sen kanssa, onneksi pysyi lähellä ja onneksi remmi oli tarpeeksi pitkä jotta se ei päässyt kiristymään. Pilkoin nameiksi hieman juuston palasia ja yhden annoin Iitalle, sitä hän pureskeli ja totesi että Nam! Sitten lähdettiin kävelemään, Iita vasemmalla puolen ja hienosti hän tuli mukana. Aina välillä juustonpala suuhun. Kesken kävelyn sitten pysähdyin ja käännyin Iitaan päin ja namilla ohjasin hänet aivan jalkojeni juureen, kiinni polviin ja siihen hän tuli ja istui! Joka kerta. Pidin huolen että hän tuli aina suoraan, jos tuli vähänkin vinoon, peruutin ja uusiksi. Kovin hän oli oppivainen ja kuuliainen. Liekö lukenut tuon luoksetulon noista Koiramme-lehdistä joita on repinyt pitkin lattioita ;) Treeni oli lyhyt mutta onnistunut.

iita on tehnyt monena päivänä isomman hädän pihalle ja viime yönä yhdet pisut oli tullu lehdille. Nekin sen vuoksi että Veikko nousi tuntia ennen kuin minä ja itse halusin vielä nukkua kun päässä oli aivan hirveä jysäri. Eilisessä pilateksessa oltiin paljon hartiaseisonnassa ja tehtiin hartialiikkeitä niin se oli ilmeisesti täysin liikaa mun jumiutuneille hartioille. Onneksi pääsin tänään hierojalle, tuli heti kevyt olo!

Illalla Iita saikin sitten sen päiväisen hoffihepulin että oksat pois. 10 minuuttia juoksi ihan hulluna, välillä kävi repimässä Nessaa ja hyökkimässä sen päälle (Anni oli turvassa sängyssä), haukkui ja taas meno jatkui. Tuli ihan lapset mieleen kun meillä pääsee juokseen ympyrää ja sitä Iita sitten painoi meneen ihan vailla järjen hiventä. Nyt on tyttö umpiunessa makkarin lattialla ;)

Huomenna käydäänkin sitten Piffien reeneissä näyttämässä Iitaa ja pikkuisen reenataankin, otetaan ruoka mukaan. Muistutellaan vähän Nessallekin tottelevaisuutta.