Aamulenkin jälkeen Nessa tapansa mukaan meni sängylle makaamaan ja menin sitten sen viereen silittelemään ja hellimään sitä - odottavaa äitiä ei voi tarpeeksi helliä silittelemällä - laitoin käteni rouvan massun päälle ja kun siinä pidin ihan rauhassa, tunsin selvästi pieniä muksahteluita <3. Aattelin eka et ne on vain kuvitelmiani mutta kun vaan pidin kättäni niin kyllä ne olivat selvästi pikku-pentusten muksahteluita! Aika on mennyt nopeasti, eihän tässä ole enää kuin pari viikkoa synnytykseen.

Ensi viikon lopulla askartelemme olohuoneeseen pentulaatikon. Tehdään tarpeeksi suuri että siellä on emollakin sitten oma nurkkansa jossa rauhoittua. Voi miten jännittää että montakohan sieltä tulee <3

Unohdin viime kerralla mainita että Nessa saa 3 kertaa päivässä nyt ruokaa ettei tule kerralla liian paljoa. Ja kyllä sitä ruokaa meneekin - seuraan kuitenkin koko ajan Nessan kylkiluun päällysiä etten vaan ruoki liian lihavaksi. Tällä hetkellä on sutkakassa kunnossa vaikka ruoka menee melkein 2 kertaa enempi kuin normaalisti.