Kun on pitänyt niin kuumaa, niin eilen hieman mietin et kantsiiko ollenkaan lähteä näytelmiin mut päätin sitten kuitenkin. Joo, näyttelypaikka oli ihan hieno urheilukenttä tekonurmikkoineen mutta ei varjon paikkaa sitten missään. Tuomarina vanha herra Keijo Alen joka on kuulemma rotikkatuomari, ilmankos rotikoita sitten oli jonniin verran. Erikoista porukkaa ja tuomari oli toosi hidas. Totesin että ei ole kiva mennä kehään rotikoiden jälkeen, kehä oli miinoitettu jos minkälaisella namilla. Juokse siinä tuon jälkikoiran kanssa sitten hienosti .... Nessa veti nenä maassa sitten joten esiintyminen ei siltä osin mennyt oikein hyvin. Seisominen onnistui aikas hyvin, seisoi välillä ihan hienosti ilman namiakin. Tällä kertaa oltiin pikkunarttujen toisia eikä saatu edes KP:ta. No, ainahan sitä paremmille hävitään ja kaunis tuo voittanut pikkunarttu olikin. ROP ja VSP olivatkin sitten "isoja pentuja".

Kuumaa on ollut, aivan liian kuumaa eikä helpotusta näkyvissä. Iltasella kävin uittamassa koiria ja vedin vaan varvastossut jalkaan. Koirat kun näkivät rannan, niin totesin että hölmö idea laittaa ne varvastossut .... Mentiin meinaan melkoista haipakkaa veteen ja varvastossut oli miten sattuu jalassa, hyvä kun eivät hajonneet. Nessa tykkää kovasti uida, Annihan menee vaan kepin perässä veteen. Toivottavasti saivat pientä viilennystä tähän kuumuuteen.

Seuraavat näytelmät ovatkin ensi viikonloppuna, jälleen Hesassa. Siellä onkin vain 4 hoffia kun tänään oli peräti 6. Ilmoitin Nessan sinne vain tuomarin kotimaan perusteella joka on Puola.