Nukun siis edelleen olohuoneessa koska Nessa sen verran tukeutuu minuun ja kun se menee imettämään pentujaan, yksi pentu jatkaakin uniaan niin Nessalle tulee kova hätä miksi se ei tule tissille ja minun täytyy se pentu sitten herättää että menee baariin. Unet ovat siis aikalailla katkonaisia. En siis vedä tätä penturuljanssia semmoisella rutiinilla kun kasvattajat jotka teettävät paljonkin pentuja. Ja viime yönä tuli sitten eka pentu laatikon oven yli joten korotettiin sitä tänään.

Tässä videoo viime yöltä kun poitsua ja merkkarityttöä ei nukuttanut ja koittivat vähän leikiskellä. Harmi etten saanut sitä kuvattua kun yrittivät ottaa toisiaan takajalasta kiinni ja vähän ravauttaa. Tulevat siis äitiinsä, sitä Nessakin teki sisaruksilleen oikein tomerasti. 

https://www.youtube.com/watch?v=2vm7uE6Djoo&feature=youtu.be

Tuosta merkkaritytöstä tulee varmasti haukkuva hakukoira, sen verran usein se yrittää jo haukahdella ;) Olen näitä faceenkin laittanut ja siellä on tullut ihmetystä kuinka hyvin kehittyneitä pentuja ovat! Videolta näkyy hyvin miten hännät jo heiluvat ja miten jätkä selvästi hyökkää siskoaan kohti. Pojalla on muutenkin jätkän elkeet, tytöt kun nuolevat kiltisti kättä, jätkähän yrittää purra! Onneksi on menossa kotiin jossa on kokemusta uroshoffeista, tuota poitsua ei kyllä ensimmäiseksi hoffiksi voisi antaa. Ja hienosti tulee pisut papereiden päälle!

Nessa alkaa selkeästi tehdä pesäeroa pentuihin, käy laatikossa kyllä tsekkaamassa pennut ja nuolemassa jätökset mutta ei enää heitä heti kyljelleen imettämään niitä.

Tässä sitten hieman kuvia jotka Manta otti kun oli vapaapäivänään meidän seurassamme ihastelemassa pentuja.

pentu6-normal.jpgpentu5-normal.jpgpentu4-normal.jpgpentu3-normal.jpgpentu2-normal.jpgpentu1-normal.jpgpentu-normal.jpg