Eilen kävin punnituttamassa Nupun ell-asemalla toiveikkain mielin. Mieli laski kyllä nopeasti kun painoa oli tullut vain 400 gr eli tyttö painaa nyt 27.9 kg. Normipainoon (33 kg) on siis vielä matkaa. Mut positiivisesti ajatelleen, onneksi oli tullut lisää eikä lähtenyt. Tosin nyt olen vasta hiljakkoin alkanut antaa rasvaisempaa ruokaa esim. broitsun selkiä jotka ovat aika rasvaisia. Parin viikon päästä uusi punnitus ja toivo on et paino olisi noussut. Tyttö on voinut kyllä hyvin, edelleenkään ei massukipuja eikä nieleskelyitä ole ollut.

Punnituksen jälkeen menin suoraan Piffien treeneihin. Nuppu ei oikein jaksanut taas keskittyä, sain muutaman hyvän seuruupätkän ja maahanmenon mut sitten tyttö teki yllättäen topit ja oli sen näköinen et ei ole kiva olo. Eli laittaa korvat päätä vasten, häntä menee jalkojen väliin heilumaan ja oli sen näköinen et vikaa on nyt jossakin. NO, koira autoon mut onneksi ei tullut kipuja vaikka hieman pelkäsinkin.

Keskiviikkona käytiin Jennin kans ottamassa hieman treeniä ja Nuppu toimi tosi hyvin. Sitä täytyy niin hirveästi kehua ja silloin sen saa tsempattua. Annia taas puolestaan täytyy ensin saalisleikittää et haluaa tehdä töitä.

Sain myös tiedon että olen läpäissyt B-toimihenkilökurssin mutta sellainen mutta siinä on että virallinen voin olla vasta sitten kun olen käynyt Koetoimitsija 1 -kurssin. Eipä näytä niitä olevan enää tämän vuoden puolelle tarjolla joten se menee sitten ensi vuodelle - harmi ....