Mä en ole mikään säistä valittaja mutta nyt alkaa tuntua siltä että saisi tota ulkotermostaattia pikkuisen pienemmälle laittaa. Jostain syystä mun oloni alkaa olla todella tukalaa, olo on aivan voimaton ja huimaa. Tarvi käydä ostamassa ihan kivennäisvettä jota oikeastaan inhoan sen hiilihappoisuuden vuoksi mutta löysin ihan hyvän makuista.

Koiratkin kärsii, Anni makaa pitkin pituuttaan sängyllä kun siellä on aika vilpoinen kun on varjon puolella ja Nessa käy kurkkaamassa ulko-ovella palaten takaisin sisälle. Mitenkähän noi pennut kärsii, ainakin eilen tuntuivat kovasti huohottavan. Olohuone alkaa oikeastaan vasta illansuussa oleen kuuma kun aurinko kääntyy mutta onneksi yöt ovat viileitä joten sen saa viileäksi nopeasti.

Pennuilla senkun menohalut kasvaa, nyt siellä jo useampi ärisee ja yrittää haukkua. Tuo merkkarityttö on kyllä kaiken paras, se laittaa kaikki jalat tukevasti haralleen ja sitten se yrittää haukkua koko vartalonsa voimalla. Eilen se haukkui jopa mulle <3. Kovasti yrittävät purra käsiä, sitä en kuitenkaan anna tehdä vaikkei niillä vielä hampaita olekaan.

Eilen imuroin olohuoneen kun on viikonloppuvieraita tulossa, Mijla ja Tommi koko viikonlopuksi ja Anita lauantaina. Pennut nosti vähän päätään imurin käynnistyessä ja sitten jatkoivat uniaan. Mulla on pesuhuone tuossa olohuoneen vieressä ja pesukone päällä aika usein, sen linkouksen ääni on aika voimakas eivätkä tuumaa siitä yhtään mitään. Eilen myös yksi pentulaatikon oviaukon lauta rämähti lattiaan kun se oli nojallaan seinää vasten ja Nessa kaatoi sen, kenellekään ei eväkään värähtänyt ;

Alla eilen kuvattua leikkihetkeä. Tuo joka lopussa ärisee on tuo tumma blondityttö joka on ollut itse rauhallisuus tähän asti, näyttää siitäkin löytyvät puhtia!

https://www.youtube.com/watch?v=HY7X9LLFPk4&feature=youtu.be