Huhhahhei, joka päivä koneella mutta ei sitten saa tänne mitään laitettua - hyihyi laiskuria!

Koitetaas muistella mitä tässä on sitten tehty paitsi sitä normia. No, joo Jennin ja Diivun kans käytiin HÄmeenlinnassa näytelmissä. Siis oikeasti näyttelypaikka oli Tuuloksen kauppakeskus ja siellä parkkihalli. Nessan eka sisänäyttely ja ihan oikea näyttely jossa neiti oli sitten jo junnuissa. Parkkihalli oli kuulemani mukaan monelle koiralle paha paikka; matala, meluinen ja lattiankin piti olla liukas. Eipä tuntunut Nessassa miltään. Ai että kun sitten siitä tykkään niin paaaljoon. Siinä neiti sitten minun tuolini viereen rauhassa parkkeerasi katselemaan ihmisiä ja kun ne oli nähty, kävi tyttö makuulle eikä ollut moksiskaan koko näyttelystä. Hienosti hän juoksi, muutama hyppykin sieltä tuli ja tuomari tykkäsi siitä sillä käski heti laittaa temperamentista mainintaa arvosteluun.

Joo, ja Annin kans käytiin tokossa joka sitten oli tällä hetkellä viimeinen sillä tytöllä. Mä en tajuu kun tyttö osaa ja osaa mut kun ei taho niin ei taho ja onks pakko jos ei taho. Kehään mennessä hieman arasti Juha-setää ja kun tuli luoksepäästävyys, tapahtui niin että Anni halusi mennä Juhaa katsomaan. Annoin mennä vaikka ei ole koskaan ennen tehty tuota. 10 siitä pätkähti. Paikallamakuussa pysyi yllättävän pitkään, reilusti yli minuutin kunnes päätti sitten tulla häntä heiluen mun luokse. Seuruut ihan persiistä, jättöliikkeet molemmat istumiseksi. Siis liikkeestä seisominen on Annin bravuuri niin nyt tämä .... Luoksetuli oli Annimaisen nopea mutta tuli vinoon istumaan sivulle. Hyppy meni hienosti, hyppäsi käskystä heti mutta ennakoi istumisen. Et silleen. No, ei kai noi lintukoirat niin kauheesti tuolla TVA:n kärkisijoilla komeilekaan ;)

Viime viikko tytöillä oli juhlaa kun Miika ja Laura oli niitä "vahtimassa" meidän muiden lomaillessa Egyptin kuuman auringon alla. Mulla vaan kova ikävä neitejä.

Et tämmöstä, Nessaa on treenattu tokolla ja jäljellä. Kai siitä joskus hyvä tulee