Yritetäänpäs taas vähän päivityksiä kirjoitella. Muutaman kerran sitä jo yrittänyt mutta kirjoitukset ovat kadonneet jostain syystä bittitaivaaseen ja sevverran ketuttanut että olen antanut sitten olla - suutun siis leikistä :)

Nuppu on voinut todella hyvin. Nyt kun kaksi vkoa on viimeisestä "rakeesta" on Nupulla muutamana yönä ollut närästystä. Nuppu saa myös kahdella aterialla päivässä pelkkää erikoisnappulaa ja vaikka en nappularuoan ystävä olekaan, niin pakko myöntää, neiti on alkanut lihoa! Nupusta nappulat ovat jotain tositosi herkkua, mikä on erittäin hyvä.

Syyslomalla olin siis Virroilla. Aika kului siellä mukavasti, ilmat suosivat ja koirat olivat kuin kotonaan. Mökin vuokraajan vanhemmat asuivat siinä 100 metrin päässä ja heillä oli ihana pieni pitkäkarvainen kääpiömäykky. Nuppu ja Anni sekoittivat sen oravaan..... Kerran mäykky tuli meitä tiellä vastaan eikä uskaltanut tulla meidän ohitse. Menin koirien kanssa syrjemmälle metsään ja huusin mäykylle että tule vaan, niin sehän juoksi tosi lujaa meidän ohitse, korvat vaan heiluivat ja mun neitoset olisivat tosissaan lähteneet sen oravan perään ;)

Annin kanssa on treenailtu sekä Käyttökoirien treeneissä sekä viime tiistaina alkaneella Jirkan kurssilla http://www.trainingera.eu/ . Sainkin Jirkalta hyviä neuvoja Annin ennakointiin ja ajoittaiseen jätättämiseen. Hyvin yksinkertaista - palkkaankin oikealla kädellä. Nyt Anni on oppinut että vasen käsi ei ole tärkeä käsi koska oikeasta kädestäkin voi tulla palkka joten onkin hyvä olla niin että saa sieltäkin palkan. Tosi hyvä. Nää on näitä pikkuasioita joita ei itse tule edes ajatelleeksi kun aina vaan on tottunut tekemään niin kun on aina tehty.

Miikalla on kova koirakuume mutta se saa odottaa niin kauan kunnes poitsu pääsee armeijasta. Olenkin tuossa vähän katsellut englanninspringerspanieli-sivuja siihen malliin. Käyttöpuolen noutajaa voi olla aika vaikea saada ja tuntuu tuo enkku sopivalta. Koiralauma tuntuu vaan lisääntyvän .....