Mä niin toivoin että helle ei alkaisi ennen pentujen syntymää kun Nessukka kärsii kuumasta mutta toisin kävi ....

Nessa on nyt saanut antibiootteja, lämpö kuitenkin 39.2 paikkeilla. Lisäksi tuo kipulääke jota eläinlääkäri Nessalle määräsi, ei sovi imettäville nartuille! Katsoin sen itse netistä ja kysäisin Anitalta (Nessan kasvattaja) ja hän varmisti sen omalta eläinlääkäriltään joka ei suosittele sitä imettävälle. Lääke siis Norocarp 50 mg. Huomenna soitan eläinlääkärille ja pyydän lääkettä joka sopii imettävälle nartulle. Sen verran netistä katsoin että tuota lääkettä ei suositella sen vuoksi että tutkimustulokset puuttuvat. Onneksi en kerinnyt sitä yhtäkään tablettia antamaan. Nessa kyllä kärsii muutenkin tästä kuumasta. Nessa syö hyvin ja juo, juominen ei kuitenkaan ole sellaista kun tiedän kohtutulehdustilassa olevan joka on ihan hirveätä. Pihalla tykkäisi olla mutta käytän sen vain tarpeillaan ja pikkuisen kävellään reippaasti tonttia ympäri.

Nessa on alkanut tulla jo vapaaehtoisesti pentulaatikosta pois. Olenkin antanut sen olla paljon muualla talossa, Anni suljetaan silloin makkariin. Nessa viihtyy keittiössä koska keittiön ikkunat ovat varjon puolelle ja siellä on paljon viileämpi kuin olkkarissa jonne ilta-aurinko paistaa. Toki meillä on sälekaihtimet mutta lämpö tulee silti. Keittiössä Nessa ei edes läähätä.

Yöt olen nukkunut pentulaatikossa, sillä kun on kokoa sen verran että saan sinne sohvan istuintyynyt ja pitkät jalkani suoraksi pentulaatikon oviaukosta.

Anni on hyvin sopeutunut siihen ettei pääse olkkariin. Viime yön hän nukkui ihan yksin makkarissa kun Veikko oli yötöissä. Yhtään ei kuulunut sieltä ääntä. Ja Anni on jotenkin innoissaan kun käyn hänen kanssaan lenkeillä, niin reippaasti kävelee.

Alla kuva johon tuli hieman väriä kun olkkarin ikkunassa roikkuu punainen lasisydän ja aurinko paistoi sälekaihtimien välistä värjäten pennun uudelleen.

punanen-normal.jpg

itipennut-normal.jpg