Eilen illalla Annin vinguskeli joten mun täytyi mennä yöunille aikaisin sen viereen. Siinä me nukuttiin vierekkäin ja vinkuminenkin loppui. Oli vähän huonoa nuo yöunet kun koko ajan samassa asennossa tippumaisillani sängystä mutta mitäpä sitä ei tekisi rakkaan puolesta. Lisäksi koko ajan täytyi olla koiranunessa ettei Anni vaan hyppää sängystä. Ei kyllä edes yrittänyt. Illalla yritin saada sitä pissalle, sain sen nostettua sängystä mutta sitä kiusasi suunnattomasti noi tikit eikä pystynyt oikeastaan kävelemään kun yritti koko ajan nuoleskella massuaan ja kun ei ylttänyt, jäi tuijottamaan sinne massuun. Sen vähän ruoan minkä annoin, söi kyllä halulla.

Aamulla sitten nostin sängystä syömään, edelleen tikit inhotti sen verran ettei pystynyt sitten millään kävelemään kun täytyi istua ja yrittää nuoleskella. Söi kuitenkin mielellään ja oli jotenkin pirteämpi. Annoin myös kipulääkkeen, puolikas täytyy antaa iltaisin ja aamulla kokonainen. Puolilta päivin hän sitten päätti että nyt on pissahätä. ostin sängystä ja reippaasti käveli eteiseen häntä heiluen. Laitoin remmiin, reippaasti kävelikin sitten pihalla ja sai kuin saikin pissattua. Ja sen jälkeen tietysti täytyi saada se pieni kuiva leivänpala mihin neidit on totutettu!

Muuten on tuossa nukkunut koko päivän. Olen eilisestä pitänyt hänellä peittoa päällä kun tassut ja nenän pää olivat ihan kylmät. Onneksi nyt on jo tassut lämpöiset.

Tässä tänä päivänä otetut kuvat

haava2-normal.jpghaava-normal.jpg

Innostuin myös lukemaan omia vanhoja blogejani, olenpas ollut ahkera treenaaja joskus ;). Luin myös Nupun sairaskertomuksia ja täytyy tunnustaa että kyynel tuli silmään - voi Nuppu-parkaa, liian aikaisin päättyi elämä.

Kävin myös pitkästä aikaa tuttuni blogia lukemassa, hänen ja koiransa laji on haku joista heillä on HK3 (2 kisaa joista toisesta 1-tulos). Hän on jonkun verran treenannut peltojälkeä esineillä ja mökillä ollessaan oli tehnyt pari metsäjälkeä keppeineen koiralle ja kun ne oli mennyt hyvin, oli sitten ilmoittautunut kokeisiin. Oli päässyt varasijalle ja viikkoa ennen koetta oli tullut tieto että pääsevät kokeisiin. No, hän treenasi pari kertaa sitten janaa koirallaan, kun ei ollut sitä ennen treenannut ja sitten kisaan. Ja tuloksena JK1! Näin helppoa se koirankoulutus on kun on hyvä koira ja osaa heti opettaa koiralleen oikein asiat - siinäpä mulle ja Nessalle esimerkkiä ja tavoitetta !