Mennyt viikko on ollut aika paska suoraan sanoen, ei liity koirahommiin vaan mun kipuihini. Selkä on niin kipeä ettei kärsisi istua, ei seistä ja kävelykin alkaa jo tehdä kipeetä. Onneksi tuli kutsu hermoratatutkimukseen ;) Josko siellä selviäisi mikä vaivaa ja pääsisi vaivoistaan eroon hoidon kautta.

Mut joo, tänään siis suunnattiin Mäntän näyttelyyn. Hoffit oli heti kohta 10 jälkeen eikä hyvin mennyt, Iita sai todella huonon arvostelun. Tuomarina siis Hannele Jokisilta ja tuntui ettei mikään ollut hyvin. Tässä Iitan "vikalista" ;)

Erittäin narttumainen kokonaisuus, hyvä koko, päässä hyvä pituus mutta kovin kapea alaleuka, sopivan kaula, kapea edestä, saisi olla voimakkaampi luusto, kovin painuneet ranteet, hyvä rungon malli, hyvät reidet , tulisi olla paremmin kulmautunut takaa, hyvä karva, reipas luonne, liikkuu kapeasti takaa, levottomat etuliikkeet. H

Suhtautuminen tuomariin: käsiteltävissä. Iitahan antoi tädin tutkia ihan kunnolla. No, se on tämän tädin mielipide Iitasa ja mun piti ilmota Nessa ja Iita Nokialle elokuussa jossa sama täti tuomaroi mutta juu ei. Enpä taida maksaa.

Stabeja oli ilmottu 4 kpl, 1 junnu-uros, 1 valiouros, 1 avoimen luokan narttu ja sitten Anni the vetskunarttu. Junnu sai eh:n, valioluokan uros erin ilman sa:ta ja avoimen luokan narttu erin ilman sa:ta. Ja pisti sitten meikäläistä vähän jännittämään. Anni juoksi tapansa mukaan hienosti ja seisoi siinä mihin sen laitoin, toki etsi Veikkoa katsellaan joten sanoin tuomarille (Marjo Nygård) että nyt on isäntä kateissa ;). Tuomari mittasi Annin ja sai 46 cm (mittasi kyllä kaikki stabit. Anni on kyllä 47 cm, Mäntässä oli nurmikenttä joten en kovin luotettavana pidä mittausta. Tuomari tuomaroi pitkään ja sanoi sitten että erinomainen ja piti pitkän tauon jonka jälkeen sanoi että kyllä se nyt on niin että hänestä tulee sekä rop että rop-veteraani! Vitsit että olin onnellinen kun jännitin niin tuota sa:ta! Hieno homma kyllä. Stabeillahan oli tuomarimuutos eli alunperin piti olla Pekka Teini. Ja olikin hyvä että oli muutos siellä rop-vetskukehässä ja 7-ryhmän kehässä Pekka Teini tuomaroi eikä meillä ollut mitään mahiksia.

Tässä Annikin arvostelu

Pienikokoinen, hieman kevytluustoinen veteraaninarttu, hyvä ilmeinen pää, silmät voisivat olla hieman tummemmat, varsin hyvä runko, riittävä kaula, hyvä häntä, liikkuu hieman ahtaasti takaa, sivusta hyvällä askeleella, hyvä karva. ERI VEK1 SA VET-ROP ROP

Nyt naama punoittaa koko päivän pihalla olosta.11102998_10154020159389057_3090444690460