Johan on aikaa kun oon kirjoitellut. On ollut polvi kipeänä kunnolla (nesteet  taas kerran poistettu) ja sitten selkäkin meinas sanoa ittensä irti. Nyt OMT-fyssarilla käyntiä 15 krt jotta saatais selkää kuntoon. Oon ite kyllä sitä mieltä et se tulee kuntoon vasta kun polvi on kunnossa. Mut kuten lekuri sanoi, polvileikkaus on edessä. Toinen lekuri jopa kehoitti hakemaan yksityiseltä lähetteen tekonivelleikkaukseen. Kaipa se tarvii kohta sieltä hakea sitten.

Mut joo, mitäs tässä on tapahtunut muuta eli ei paljon mitään. Annin kanssa oltiin Hesassa voittaja-näyttelyissä. Oltiin viikonloppu hotelli Käpylässä eli perjantaista sunnuntaihin. Anni kun on niin mainiota seuraa ja on kotonaan missä vaan.

Lauantaina Anni oli vetskunarttujen neljäs - nuoremmat meni heittämällä ohitse. Sunnuntai-aamuna mun maha oli julmetun kipeä ja vessan lähellä tartti olla joten sunnuntain näyttely meni sitten sivu suun. Mut kiva viikonloppu oli muuten kaikin puolin. Lauantaina vietettiin iltaa Annin veljen Villen omistajien kanssa, he kun asuvat Käpylässä ja oli kyllä mukavaa.

Anni sai messarista uuden lelun ja se olikin tärkeä.

6.jpg

Milja ja Tommi oli hoffien vahtina sen viikonlopun. Iita ja Nessa odotti äippää kovasti kotio ....

12.jpg

Milja ja Tommi myös remppasivat mun vessan! Toki tuon kivikuvioisen tarran mä ja Pekka laitettiin myöhemmin. Hieno tuli!11.jpg10.jpg9.jpg

Messarissa Nessan tytär voitti viimeisen sertinsä!

5.jpg

Uusi vuosi vietettiin Kiuruvedellä ja onneksi siellä ei kauheasti paukuteltu.

8.jpg

Niin ja Nessa täytti 28.12 jo 7 vuotta <3

3.jpg

Ja Nessan pojasta Parosta tuli EE ja LV MVA!

2.jpg

Muuten ollaan vaan menty tosiaan polven ja selän ehdoilla.

1.jpg

4.jpg7.jpg