Aika kuluu eläkettä odotellessa, sitten olis aika panostaa kunnolla siihen mitä haluaa. Tuppaa tuo aika olemaan niin kortilla ettei tosikaan. 

Iitalle tehty jälkiä, Piffien Elimäen leiri lähestyy ja Taina laittoi jälkipäiväkirjan, tarttee alkaa siihen nyt laittaa 5 viimeistä jälkeä ennen leiriä että nähdään mikä on ongelmana - vai onko niitä ;)

Viime viikolla käytin Annin ja Nessan rokotuksilla, paitsi huomasin edellisenä iltana että eihän Nessaa tarvikaan rokottaa .... Koissut on aina rokoteltu samaan aikaan mutta meni vähän sekaisin kun pari vuotta sitten kun Nessalla alettiin suunnitella pentuja (jäi tyhjäksi) niin ell halusi sen varalta rokotella kun sanoi että parvo-pentueita syntyy yllättävän paljon. Onneksi Keuruun eläinklinikan ell oli niin ihana että teki sitten vaan Nessalle terveystarkastuksen. Hyvin on koissujen painot pysynyt kurissa kun vuosi sitten Nessa painoi 28.4 kg ja nyt 29.2 kg, Anni painoi 17.7 ja nyt 17.4 kg. Annia ei ainakaan sterilointi ole lihottanut vai johtuuko se sitten liikunnasta, eihän meillä Nuppukaan lihonut yhtään jota silloinen ell ei meinannut uskoa millään että paino pysyy samana ;). Niin ja Keuruun ell ei sitten veloittanut Nessasta mitään ;)

Viime lauantaina olin jälleen MH-toimarihommissa. Tällä kertaa Ikaalisissa dobbereitten järjestämässä. Kuvattavana oli 6 dobberia, 2 berniä, 1 weimari ja 1 karkeakarvainen saksanseisoja. Tarttee sanoa että kaikki rodut yllättivät positiivisesti. Ja vaikka tätä toimarihommaa olen kohta 6 vuotta tehnyt niin nyt eka kerran oli seisojia kuvattavana mun aikana. Eipä ollut toiselle kuvaajallekaan sattunut yhtään seisojaa uransa aikana.... Dobberit oli tosi mukavia kaikki, lähtivät etäleikkijälle, vieheen perään eikä kukaan pelännyt liian paljoa haalarilla tai räminällä. Positiivisesti yllättivät kyllä kaikki. En alunperinkään lupautunut sunnuntaille töihin ja onneksi en, sillä selkä/polvi/lantio-osasto oli todella kovilla - täyttä tuskaa iltapäivä. Mutta on se mukavaa hommaa. Ihmetyttää kun toimareita on nykyään todella paljon niin niitä on vaikeata saada "töhin". Ja kun vielä ajattelee että sieltä saa km-korvaukset ja päivärahan sekä ruoan palkaksi, niin ihmettelen kovasti .... Lisäksi porukka on aina todella mukavaa, on kiva jutella luppoaikana ihan vieraiden ihmisten kanssa kysellen heidän koiristaan jne.

Ensi sunnuntaina on sitten Harjavallan näyttely,17 hoffia. Tuomarina sama makedonialainen joka kaks vuotta sitten oli, tuomari joka ei katso itse hampaita ja suosi hirveästi koiria jotka pakitti tuomaria. Lisäksi ei tykännyt mustista ollenkaan. Blondi oli siellä vsp. Katotaas kuinka Iitan käy.

Ruoveden ryhmiksenkin aikataulut olivat tulleet nettiin. Vain 5 hoffia! Tuomari taitaa olla aika uusi hoffituomari, Markku Kipinä. Kattelin että viime vuonna tuomaroinu hoffeja vain yhden kerran ja silloinkin ollut vain 1 hoffi, Finnwart-kennelistä. Mielenkiinnolla odotan tuota näyttelyä!