Sitä sitten selviydyttiin nöfnöf-taudista niin että perjantaina pääsin Irenen kanssa kasaamaan rataa. Ensimmäinen päivä kun olo oli normaali. Ja viikonloppuna sitten kuvaukseen. Lauantaina oli pientä pakkasta, 5 astetta, ja hieman meinasi kylmä tulla. Sunnuntaina olikin sitten lämpöasteita ja välillä tuli ihan pikkaisen vettä. Viikonloppu oli tosi mukava enkä tehnyt kuin sen virheen että etäleikissä lauloin kun koira oli kontaktissa. Vaikka kuinka tiesin miten pitää käyttäytyä niin se laulu vaan tuli...... Etäleikki on kaikista vaikein omasta mielestäni koska siinä on niin paljon eri variaatioita miten tulee käyttäytyä jos koira tekee näin tai näin tai ei tule ollenkaan. Kuvauksessa oli myös 3 hoffia josta 1 oli aivan super! Pari muuta ei pehmeydellään oikein vakuuttanut.

Viikko sitten Nuppu oireili taas massuaan, en tiedä annoinko sille illalla liikaa ruokaa mutta oireilu hävisi kun annoin muutaman ruokalusikallisen parafiiniöljyä. En tosin tiedä voiko sitä antaa koska se on pelkkää öljyä ja öljyt ovat täys kiellossa. No, Nuppu oli muutaman päivän paastolla ja varovasti aloitin ruoan syöttämisen. Lisäksi aloitin sillä jälleen homeopatiakuurin. Nyt tyttö on taas kuitenkin kunnossa ja oma ihana itsensä.

Annilla on ollut tosi vaikea valeraskaus, niin vaikea että varasin sille sitten steriaalioajan. Sterilaatio suoritetaan 28.12 koska olen tuon viikon itse lomille - kannatti ottaa lomarahat vapaana :). Annilla alkoi siis Pian vetämä tokokurssi Nokialla sisähallissa ja se meni sitten ihan metsään. Hallin toisella puolella oli agitreenit, koirat haukkuivat aivan hulluina ja koska siellä paukkui ja kolisi, Anni oli aivan paniikissa. Eli se kurssi loppui sitten siihen.

Viime sunnuntaina oli Piffien  treeneissä. En itse treeneissä kun ei ole hoffia mutta treenasin samaan aikaan kentällä kun hoffit parkkiksella. Otin Annilla hyppyä ja oli kovin innokas. Nyt tein myös eka kerran niin että kun sain sen seisomaan hypyn jälkeen esteen eteen, kävelin itse sen viereen ja palkkasin. Tästä se lähtee. Talven kun vielä haen varmuutta ja koitan häivyttää Annin ennakointia niin ekat kisat saakin sitten startata keväällä. Hallikisoihin en uskalla Annin kanssa lähteä.

Voittaja-näyttely lähenee ja Anni on ihan kivassa karvassa sillain että sillä on hyvät housut ja rinnus. Muuten normi lyhyessä karvassa. Saapi nähdä miten sen karva kasvaa steriloinnin jälkeen!