Viime perjantaina lähdettiin Mantan ja Annin kanssa aikaisin aamulla Eestin voittajaan. Matkan alusta ei puuttunutkaan jännitystä, suurin jännäri oli se kestääkö jaappanin poika (Nissan) kolinoistaan huolimatta satamaan. Kesti. Sitten tehtiin virhe ja ajettiin P-tähtitornin parkkiin joka olikin n. 3 km päässä länsisatamasta .... yes. Aika meinas käydä tiukille kun ei taksia tullut tolpalle ja jouduttiin ottaan vikkelät jalat käyttöön. Tuli ihan mieleen Amazing Race :). Laiva lähti klo 8.00 ja oltiin sitten satamassa hyvissä ajoissa klo 7.40. Huh huh. Anni meni reippaasti laivaan, ei pelännyt mitään siellä ja majoituttiin hyttiin Ville ja Oldan porukoiden kanssa. Koirat oli siis pidettävä Eckerö Linellä hytissä. Siellä sitten vuorotellen joku oli koirien kanssa. Ja hytissä oli aikas kuuma. Tallinnassa kävelyä hotellille oli n. 1 km. Hotelli oli Portus, ihan kiva vaikkakin aika vaatimaton. Ottivat vielä koirista lisähintaa 16 euroo/250 kr per koira. Kivat sinne vaan.... Yö meni hyvin, Anni ei ollenkaan haukkunut hotellin käytäviltä kuuluviin ääniin ja teki tarpeensakin aina kun vein sitä ulos. Manta oli muiden kanssa shoppailemassa kun Annin kanssa vedettiin pienet päikkärit. Aamusella aamiaiselle jonka jälkeen lähdimme kävelemään Kalev-stadionille. Sinne käveli about 40 min joten ihan mukava matka. Onneksi ei satanut vaikka vähän uhkailikin. Eikä kukaan missään vaiheessa kysynyt rokotustodistuksia saati koiran papereita. Anni sai EH:n kuten veljensä ja siskonsakin. Mutta kyllä sieltä ne voittajatkin saatiin. Stabeja oli siis 15 ja kaikki Suomesta. Tuomari ihmetteli varsinkin avoimen luokan narttujen määrää (6 kpl). Liekö koskaan nähnyt elämässään niin montaa stabia. Oli kuitenkin hyvin osaava tuomari että hyvä mieli jäi. Anni vähän ujosteli tuomaria, ihmekös tuo kun maaliskuussa viimeksi käyty näytelmissä. Hesassa käveltiin takaisin parkkikselle ja kiva ylläri kun parkkimaksun joutui maksamaan täydestä vuorokaudesta vaikka ei oltu siellä kun 1.5 vuorokautta - 58 euroo... Että älkää ajako P-tähtitorninmäelle jos ootte menossa Viroon. Kotona oltiin sitten 23.50 ja silmäluomet hieman raskaat. Jaappanin poika toi turvallisesti perille. Nyttemmin se kyllä rahisee ja kolisee sen verran paljon että en sillä enää uskalla pitkille matkoille lähteä. Harmi kun on köyhä Klink Klink (raha)

Nuppu oli pari vkoa sitten tosi kipeä massustaan. Päivällä oli hakutreenit ja vaikka ei neiti näyttänyt autossa stressaavan niin stressasi kuitenkin. Oli pakko soittaa illalla päivystävällekin. Toinen ei ottanut ollenkaan meitä mutta toinen lupasi soitella takaisin kunhan olivat saaneet päivystykseen tulevan nartun synnytyksen ohitse. ELL soittikin takaisin klo 23.45 jolloin Nupun massu oli jo rauhoittunut ja tyttö nukkui täysillä. Eli nyt sitten Nupulta jäävät haku- yms. metsätreenit kokonaan pois koska tuo stressi aiheuttaa noita kivuliaita kohtauksia. Edellisellä esineruututreenikerralla oli aivan sama homma.

Nyt Nuppu on syönyt reilun viikon 3 kertaa päivässä ja voinut tosi hyvin. On jopa huomattavan leikkisä eli massu on kunnossa. Kerta-annos voi olla vain n. reilu 2 dl tällä hetkellä.

Ensi viikonloppuna olenkin menossa Turkuun MH-luonnekuvauksen C-toimitsijakurssille, olen siellä yötäkin ettei tarvi edes takaisin ajella. Ikävä tulee jo nyt koiria....