Tietokoneongelmia pahasti, langaton netti ei toimi mulla täällä alakerran valtakunnassa, eikä myöskään modeemi - ei hyvä.

Nessa on kasvanut niin että on kohta Annin kanssa samankorkuinen. Tytöt ovat löytäneet hyvin yhteisen sävelen ja leikkivät kovasti. Parasta on tietysti heillä tuo lelusta taisteleminen, Nessa pitää kiinni vaikka menee mahallaan Annin vedon mukana :). Olen ottanut pikkuisella iltalenkillä Nessan kanssa pieniä sivulletulopätkiä. Neiti tulee kovin tiivistii sivulle ;). Ja se on meillä nyt kriteerinä sitten vallan, muusta ei saa palkkaa. Onneksi neidillä hoksottimet pelaa erinomaisesti vaikka vähän malttamaton onkin. Maahanmenoa ollaan myös harjoiteltu käsimerkkiä apuna pitäen, sanakin otettu jo mukaan ja pikkuhiljaa jätetään käsimerkki pois.

Viime viikonlopun vietin molempina päivinä Tampereen kv:ssa. Onneksi pääsee ilmaiseksi sisään! Lauantaina vuorossa oli stabit, ihanainen-Silke oli jälleen ROP. Lauantaina myös shoppailin odotusaikana (stabien kehän piti alkaa 11.10 mutta tuomarivaihdoksen vuoksi alkoi vasta 14.50 joten aikaa minulla oli) Nessalle samanlaisen nahkaremmin kuin Nupulle aikoinaan, on Annilla nyt tuo remmi. Lisäksi vähän koirille namppaa ja Nessalle oman röhkivän possun. Ja tietysti uuden kevythäkin autoon kun Anni rikkoi edellisestä vetoketjun, nyt ostin hieman tukevampaa tekoa olevan häkin josko tuo kestäisi vähän pidempään. Sunnuntaina oli vuorossa hoffit, siellä ei mitään uutta.

Nessa on muuten kovin kiinnostunut telkkarista! Neiti katsoo kovin tarkkaavaisen telkkaria silloin kun se on auki.

Tuli nyt vaikea valinta kun Hoffen-Hausin kennelleiri on samana viikonloppuna kuin stabien Houtskarileiri :(. Annoin Mantan tehdä päätöksen ja hän haluaa Houtskariin joten ilmeisesti sitten sinne suunnistamme syyskuun alussa. Samana viikonloppuna on myös MH-luonnekuvaus Mäntsälässä jonne minua pyydettiin toimitsijaksi mutta näin sekin jää väliin. Onneksi ensi viikonloppuna on hoffien kuvaus, tiedossa mielenkiintoinen sunnuntaipäivä!

Nessa osaa jo haukkua sillain vähän käheästi joten ehkä siitä saadaan haukkuva hakukoira :D. Nessahan vaan alkuun sanoi hävähävä, ja sanoo tuota vieläkin usein mutta tosiaan tuo haukkukin tulee. Mä aina keskustelen Nessan kanssa, sanon sille hävähävä ja hän vastaa hävähävä - meidän oma pikkujuttumme

Anni ei ole vieläkään aloittanut juoksuaan vaikka on sitä tammikuusta tehnyt. Kesällä sitten Anni steriloidaan joten päästään valeraskauksista eroon.

Kuvia en ole kauheasti saanut otettua kun muistikortti sanoi sopimuksen irti, tänään Miika haki uuden kortin ja sitten tulikin näpsittyä. Laittelen niitä kotisivuille kun pääseen taas koneelle.