Unohtui kirjoittamani sunnuntailta että illalla saatiin pikkuvieraita. Nuppu otti hienosti pikkumiehen vastaan ja kävi välillä vähän suukottamassakin. Anni puolestaan hoiti vahtikoiran virkaa ja haukkui vieraat. Rauhoittui tietysti ja pusutteli pikkumiestä vähän liiankin kanssa.

Eilen illalla nappasin Annin toiseen huoneeseen ja kaivoin esiin Nupun rullapannan - pantaa kaulaan laittaessa mietin, mahtaako koissu muistaa mitä tällä tehtiin. Ja sieltähän ne opit tuli. Välittömästi alkoi nostaa rullaa jolloin naksautin ja palkkasin. Tein vain 5 toistoa ja sillä selvä. Sitten irrotin rullan pannasta ja vippasi sen jonkun matkan päähän keittiön lattialla, sanoin: tuo ja Nuppu haki sen rullan! Piti suussaan niin kauan kuin otin sen siltä - hieno neiti. Ylitsevuotavat kehut ja lopetus hyvään ja onnistuneeseen suoritukseen.

Tänä iltana koissujen lenkitys oli niin epäonnistunut kun voi olla. Korvat lukossa painettiin eikä kuultu mitään käskyjä. Sitten loppulenkistä vastaan tuli jotakin, en itse nähnyt mutta Nuppu näki jo kauas pimeään. Lähemmäs kun päästiin, niin huomasin että sieltä tulee kultsu. En saanut mitään kontaktia Nuppuun enää tässä vaiheessa, en saanut sitä edes liikkumaan metsikön puolelle. No, ajattelin siinä että kun se on kerran kultsu joka tulee, niin kai tää tästä. Mitä vielä - kultsu aloitti senpäiväsen rähinän ja Nuppu tietysti heti valmis sotaan ..... Pidin kaksin käsin Nuppua kaulapannasta, Anni räykytti jossain remmin päässä. Mitä lähemmäksi kultsu tuli, sitä raivokkaammaksi Nuppu tuli ja sitten tapahtui se, mistä Tommykin paljon puhui eli Nuppu puri minua raivoissaan ranteeseen :( . No onneksi tuli vain muutama hammasjälki, ajetus ja todennäköisesti nousee mustelma. Harmittaa niin vietävästi etten väkisin kiskonut koiria sinne metsikköön, ei olisi tätäkään tapahtunut. Joku laittaisi koiran varmaan monttuun tämän jälkeen mutta vikahan oli pääasiassa minun, mitä päästin koiran tuohon pisteeseen. Eihän se Nuppu tahallaan purrut - louskautti siihen mikä lähinnä oli raivopäissään.... Mitä tästä opimme, vai opimmeko mitään ...?