miksei kukaan kirjoita tänne .....

Juu-u, lauantaina sitten taas yritettiin reffata tuon viruksen/basillin kanssa ja palelu olikin sitä luokkaa ettei vaatekaapin vaatteet eikä peitot meinannut riittää. Sunnuntaiaamu valkeni kauhean pääsäryn kanssa eikä toennut buranallakaan. Urheasti menin Piffien reeneihin mutta siitä ei tullut sitten yhtään mitään. Nupun kontakti oli täysin hukassa eikä mistään tullut mitään. Lopputunnista alkoi hieman kuunnella ja liikkeestä maahanmenotkin onnistui loistavasti. Iltapäivällä pakko nukkua päänsärkyä pois, eikä siitäkään mitään tullut vaikka kolmistaan koirien kanssa nukuttiin päät melkein yhdessä. En onnistunut saamaan sitä särkyä hyppäämään koissuihin :) . Iltasella oli jo huono mieli koirien takia ja nappasin sellaisen rohdon että auton rattiin en olisi uskaltanut lähteä mutta pääsärky katosi! Eikä muuta kun pii-iitkälle lenkille. Tällä viikolla ollaan sitten iltaisin vain lenkkeilty ja nuo ohitukset :( . Ne ei nyt onnistu sitten millään. Huono käytös vain vahvistuu Nupulla.... Eilen meitä tuli kotonurkilla vastaan hoffi ja näin vain että tulee joku iso musta joten käännyttiin takaisin ja sopivasti kohdasta mentiin metsään. Sieltä sitten katselin että hoffi se oli ja olisi ollut tosi kiva jutellakin muttamutta.... Keskiviikkoiltana kävikin kivasti kun olin koirien kanssa muualla lenkillä. Otin koirat autosta ja kappaskeppasta, peräluukku ei sitten suostunutkaan enää menemään lukkoon (lukko rikki). Sai takaisin tullessa koirat olla takapenkillä ja kyllä ne ihmettelikin. Nuppu piti päätänsä koko matkan mun niskatuella - turvallista matkaa vaan.

Tänään sain korjatun auton ja lähdettiin taas autolla muille tienoille. Nyt nappasin mukaan kuivattua kalaa sillä odotettavissa oli todennäköisesti paljon ohitustilanteita. Ensimmäinen tulikin melko nopeasti kun edellä kulkea koira (varmaan estrela tms.) ei sitten suostunut enää kulkemaan kun me tultiin takaa. En saanut Nuppuun kontaktia joten pakko napata käsi sen kuonon eteen ja käsi oli täynnä kalaa. Jopas onnistui hienosti ohitus. Annikaan ei haukkunut yhtään. Nuppu kyllä seurasi toista koiraa koko ajan mutta ei edes yrittänyt kääntää päätään kädestä. Kovien kehujen kanssa vaan eteenpäin. Seuraavassa ohituksessa tulikin vastaan kultsu. Nuppu otti heti kontaktin ja tuli vierelle kun muisti ne kalat. No, tää kultsupa ei ollut kiinni - sillä ei ollut edes kaulapantaa, ja lähti tuleen kohti hyvin kultsumaisesti. Sen pienuudesta päättelin sen olevan aika nuori narttu ja sanoin sen omistajalle että älä päästä, tää iso ei tykkää vieraista koirista. Omistaja pistikin sitten tossua toisen eteen nopeasti ja teki sellaisen kivan jutun että kun se kultsu oli jo kerinnyt tuohon Nupun kuonon eteen (Nuppu ei murissut sille !) niin naikkonen työnsi kätensä Nupun kuonon eteen ja tuuppasi omaa koiraansa kauemmaksi. Huhhuh! Onneksi Nupsukkainen ei tehnyt mitään mutta mulla löi sydän yhden ylimääräisen lyönnin. Kovat kehut taas Nupulle ja palkkaa. Auton luokse päästiinkin sitten ilman muita koiria mutta sitten tuli joku corgi ja parkkeeras itsensä siihen tienviereen. En voinut aukaista auton luukkua ja Nuppu istui nätisti vierellä. Mutta kun se koira vaan kyyläs siinä niin Nuppu sanoi pahan sanan, niin johan lähti tyttö viemään kiiruusti koiraansa pois. Nuppu otti kyllä heti kontaktia sen jälkeen mutta pyysin sitä istumaan ja palkkasin vasta.

Että tämmöistä tää arkielämä on. Koko ajan saa lenkillä kytätä, onko tolla ihmisellä koira ja mitä tekee Nuppu. Tuleeko takaa juoksija koiransa kanssa jne. Mutta on se Nuppu silti niin ihana lutuna.

Eilen tuli Annin vasta-ainetestitulokset ja ne oli ok :) . Nyt vaan täytyisi osata ilmota Annin sinne näyttelyihin Ruotsiin. Milja ei todennäköisesti lähdekään mukaan, joten se saa jäädä Nupsukkaisen vahdiksi tänne. Niin ja eilen ilmosin Nupun myöskin toukokuussa pidettävään tokoon! Sain taas hoffifoorumilta hyviä neuvoja ja nyt uudella innolla reenit pystyyn. Täytyy keskittyä "vaan" paikallamakuuseen, hyppyyn ja seuraamiseen. Eipä siinä paljon ollutkaan.

Ja huomenna viimosta päivää ennen lomaa töissä :):):). Pöytä on koko lailla putsattu ja mieli tosi hyvä. Täytyy varmaan juhlia lomaa mansikkakakulla!