Sitä alkaa meikäläisen illat ollat sellaista haipakkaa että koneelle ei juuri kerkiä ...

Toissaviikonloppuna oli siis stabileiri. Upea viikonloppu kaikenkaikkiaan, todella harmi oli Villen porukan tulon peruutus - harmi, siinä on porukka joka on aina kympillä mukana kaikissa ja tuntuu että stabiporukka ei oo mitään ilman Villen porukkaa :) Perjantaina saavuimme aika ajoissa Houtskariin, nauratti kun oltiin samalla lautalla, me, Sinikka ja Leppäset. Autot tunnisti Ruotsin reissulta :). Perjantaina kotiuduttiin ja turistiin illalla. Koirat sai painella menemään vapaana. Paikalla oli muistaakseni 17 stabia ja 1 lansukin. Ihmisiä sitten hieman enempi. Lauantaina aamupalan jälkeen kuunneltiin ensin Sinikan peltojälkiluento ja sen jälkeen lähdettiin pellolle sitä treenamaan. No, Annihan ei ottanut edes siipeä suuhun. Heittelin sitten sille motskua - oikea lintukoira ..... Pellolta mentiin syömään ja sen jälkeen kuunneltin koiranomi Paula Speedin luentoa koiran ravinnosta. Tulikin tuhtia tietoa mm. koirannappuloista. Tämän jälkeen paineltiin harjoittelemaan näyttelykoulutusta ja vesityöskentelyä. Sieltä minä lähdin saunomaan ja uimaan muutaman muun rohkean naisen kanssa. Upea tunne tuon kylmän meriveden ja kuuman saunan yhdistelmä :). Sitten vielä iltapalalle ja illaksi turisemaan. Tosin alkoi niin paljon nukuttaa että taisimme mennä nukkumaan jo klo 22 aikoihin. Sunnuntaina oli jälleen verijälkiluento, sille emme osallistuneet kun on tuttua puuhaa. Lähdin sillä välin katsomaan kun muut ajoivat verijälkiä jotka olivat tehneet illalla kun itse olin saunomassa. Sinne sitten muukin porukka pikkuhiljaa saapui ja innokkaita verijäljen vetäjiä oli paljon :). Sen jälkeen vielä ruoka ja sitten kotiin. Kotona olimme n. 19 aikoihin väsyneenä.

Annilla alkoi viime viikolla Kaisan ja Hillevin vetämät treenit sekä Jessican vetämä tottistreeni. Nämä ovat sunnuntaisin ja maanantaisin. Nupulla oli tiistaisin Käyttökoirien treenit (siirtyivät nyt lauantaille) ja keskiviikkoisin hakutreenit, torstaisin Piffien omat treenit. Perjantain olen pyhittänyt lepopäiväksi koska se on viikon paras päivä minun mielestäni. Viime viikon hakutreeneihin emme päässeet, täytyi päntätä koululaisen enkunkokeita ja eilen treenit tyssäsivät siihen että Nuppu oksensi tiistai-iltana ja oli ke aamuna vähän löysällä. Nyt kun on liikkeellä tuota mahatautiakin. Onneksi nyt näyttää siltä että tuo ei ollut sen kummempaa. Tiistaina menimme Jennin kanssa Kangasalle, siellä saimme kuulla että treenit ovat siis siirtyneet lauantaille. No, treenasimme omaksi iloksi vain. Nupun seuraaminen on parantunut huomattavasti kun olen jälleen lisännyt palkkioiden määrää sekä muuttanut käsky-sanojen äänenpainoa hieman korkeammaksi. Paitsi tietysti maahan-käsky joka on toodeella maataalaa. Neiti alkaa pelittää hienosti. Viime torstaina Piffien treeneissä otin yhden hypyn jonka Nuppu hyppäsi ekalla käskyllä (ilman käsinäyttöä), tosi hienoa. Siitä oli hyvä palkita ja lopettaa siihen.

Lauantaiksi olen lupautunut menemään Pirkanmaan käyttökoirien hakukokeeseen maalimieheksi. Siellä on 20 koiraa joten koko päivä menee. Toivottavasti ei sentäs ala sataa ..... ja sunnuntaina onkin sitten Kyröskosken tokokisat Nupun kanssa. Jenni ja Cheri tavoittelee viimeistä ykköstulosta ja tulevat sen kyllä saamaankin jos mikään liike ei mene nollille.